web logo 2016díj

Ford Solymár Szerviz Program

VIRTUÁLIS SÉTA A FORD SOLYMÁR MÁRKASZERVIZEIBEN

Ahhoz, hogy Ön elégedett legyen autójával és Ford gépkocsija kiválóan működjön - ugyanakkor az értékét is tartsa -, időközönként szervizelésre van szüksége.
Mi ismerjük a Fordját. Márkaszervizeinkben speciálisan képzett szakemberek várják Önt és Fordját.

Nézzen körül nálunk, nyerjen betekintést a Ford Solymár szervizek mindennapjaiba! Ügyfeleink kiszolgálása nem ér véget az autók eladásával – SŐT igazán csak akkor kezdődik el számunkra!

Miért válassza a Ford Solymár szervizeit? Milyen szolgáltatásokkal várjuk? Mindezen kérdéseket járjuk körbe, tartson velünk és tájékozódjon szerviz programunkat illetően!

SZERVIZ AJÁNLATAINK

Bármit is keres Fordjához, mindig számíthat a segítségünkre. Akár kedvező szervizajánlatainkra kíváncsi, akár a kiterjesztett garanciáinkra, esetleg egy hasznos ötletre azzal kapcsolatban, hogyan tehetné autóját még biztonságosabbá és kényelmesebbé – mi örömmel segítünk Önnek. Jelentkezzen be szervizeinkbe online és kollégáink hamarosan felkeresik Önt telefonon vagy emailben:

Szerviz bejelentkezés

MOTORCRAFT 5+ SZERVIZ PROGRAM
Szakértő gondoskodás jó áron
Ha 5 évesnél idősebb Ford autója van, a lehető legjobb helyen jár.
Bővebben...

ÉVES SZERVIZ: FIX ÁRAKON
Éves szerviz - kiszámítható, fix áron. Az éves szervizt autójára 39.900 Ft-tól végzünk el.
Bővebben...

FORD SOLYMÁR SZERVIZ HŰSÉGKÁRTYA
Hűségkártya Programunk márkakereskedői csoportunk hűséges ügyfeleinek kíván előnyt nyújtani!
Bővebben...

ÁRGARANCIA PROGRAM
Kérjen árajánlatot márkaszervizeinkben és hasonlítsa azt össze egy független szerviztől kapott ajánlattal!
Bővebben...

PARKOLÓRADAR AJÁNLATOK
A parkolás örökös probléma. Nemcsak a városi tömegben közlekedőknek és a kezdő sofőröknek okoz gyakran fejfájást...
Bővebben...

ÖLTÖZTESSE AUTÓJÁT IS AZ ÉVSZAKNAK MEGFELELŐEN!
7°C alatt már ajánlott a téligumi. Ne tegye ki biztonságát az időjárás szeszélyeinek, váltson téligumira!
Bővebben...

FORD ASSISTANCE - ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT
Fontos, hogy mindig megfelelően karbantartott, előzetesen átvizsgált autóval induljunk el.
Bővebben...

A FORD SZERVIZ ÉRTÉKEI

Kiváló technikai felkészültség
Autója nálunk mindent megkap, amire szüksége lehet: a Ford által fejlesztett eszközökkel, valamint a legmodernebb kifejezetten Fordokhoz fejlesztett diagnosztikai rendszerrel nincs az a hiba, amit ne vennénk észre, és ne tudnánk elhárítani.

Kényelem
Mi ismerjük a Fordját. Forduljon hozzánk, ha szervizszolgáltatásra, eredeti alkatrészekre, első osztályú javítási munkára vagy megfizethető biztosításra van szüksége. Nálunk mindezt egy helyen elintézheti!

Rugalmasság
Ügyfeleink minden kívánságát igyekszünk teljesíteni – még a legkülönlegesebbeket is. És ez nem csak a szolgáltatásainkra igaz. Rendkívül széles alkatrész kínálatunk lehetővé teszi, hogy olyanná varázsolja Fordját, amilyenné csak szeretné.

Eredeti Ford Alkatrészek
Mikor egy Ford kigördül a gyárból, kizárólag eredeti Ford alkatrészeket tartalmaz, melyeket mérnökeink arra fejlesztettetek, hogy tökéletesen működjenek együtt. Ehhez később is érdemes ragaszkodnia, hogy Fordja mindig a legjobb teljesítményt nyújthassa, és hogy Ön továbbra is a legnagyobb biztonságban autózhasson.

Őrizze meg autója eredeti állapotát!
Az évek múltával autójának egyre több törődésre lehet szüksége. Ha hozzánk fordul, speciálisan képzett szakembereink kizárólag eredeti Ford alkatrészeket használva, megfizethető áron gondoskodnak arról, hogy autója mindig megbízhatóan üzemeljen, nem számít mennyi idős. Válassza a legjobb megoldást autója karbantartására: forduljon hozzánk!

Karbantartás
Fordjának rendszeres karbantartásával (akár a megadott időintervallumokon kívül is) megelőzheti, hogy autójának apróbb problémái komoly és drágán javítható hibákká váljanak. Vizsgáltassa át autóját az előírt futásteljesítmény elérésekor vagy évente (amelyik hamarabb bekövetkezik).

A kiváló minőségű Ford szervizmunka eredménye:
• Az Ön nyugalma
• Csorbítatlan jogosultság a garanciára
• Értéktartás

Amire biztosan számíthat:
• Rendkívül versenyképes termék- és szolgáltatás ajánlatok
• Önnek megfelelő időpontok
• A számla és az általunk nyújtott szolgáltatások, javítások részletes magyarázata, valamint Önnel egyeztetett, pontos árak

FORD GARANCIA

Akár új, akár használt Fordja van, szeretnénk, ha - amennyire csak lehet - boldog és gondtalan tulajdonosa lenne. Éppen ezért széles körű garanciális szolgáltatásokkal és támogatással igyekszünk kielégíteni az Ön egyéni igényeit. Így Önnek csak az utazás élvezete marad, a többit pedig ránk hagyhatja.

Alapgarancia, Ford Extra Garancia

Az Ön új Fordja automatikusan 2 éves alapgarancia-védelemmel rendelkezik, extra költségek nélkül, valamint a Ford további három évre, modelltől függően 100.000-200.000 kilométer-korlátozással, Ford Extra Garanciát biztosít minden 2013. április 1-től gyártott személy-, és haszongépjárműre.
Ezáltal a Ford garancia akár 5 évig biztosítja a gondtalan autózást. Az összes javítást a legmagasabb szintű minőségi előírások szerint végezzük. Ráadásul, ha eladja Fordját, a garancia átruházható - ami valódi előnyt jelent az új tulajdonos számára.

Alkatrészgarancia

A Ford márkakereskedők és hivatalos szervizek csak eredeti Ford alkatrészeket használnak a garanciális javításokhoz. Ezek az alkatrészek megfelelnek szigorú minőségi és biztonság előírásainknak, így nem befolyásolják az Ön Fordjának teljesítményét és értékét.

Ford Solymár2083 Solymár, Sport utca 23.

Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 542 8283
+36 20 934 5345
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
   
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M31152 Budapest, Városkapu utca 11.

Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat 08:00-13:30
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom2500 Esztergom, Visegrádi út 44.

Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665

Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
   
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva