web logo 2016díj

Szerviz

Hivatalos Ford szervizeinkben - Solymáron, Budapesten az M3 autópálya kivezető szakaszán és Esztergomban - rövid határidővel, kedvező áron, vállaljuk a gépkocsik teljes körű javítását, környezetvédelmi felülvizsgálatát és műszaki vizsgáztatását.

Cégünk a Ford Solymár-Szalay Kft. 1991 óta működő folyamatosan bővülő családi vállalkozás. A hangulat családias, a fluktuáció igen csekély, kollégáink nagy része a kezdetektől nálunk dolgozik, így a szakmai tapasztalatuk, hozzáértésük nagyon jó.

Munkánk elismeréseként már tizenegyszer nyertük el a Ford elnöki különdíját, amire nagyon büszkék vagyunk.

Cégünknél a Ford Solymár-Szalay Kft-nél arra törekszünk, hogy Ön ne csak új Ford gépkocsija vásárlásakor legyen elégedett szolgáltatásainkkal, hanem későbbiekben is, mikor hozzánk hozza javításra, szervizelésre.

Magasan képzett szervizcsapatunk segít Önnek, hogy Ford autója csúcsformában maradjon, és biztonságos legyen a vezetése, ugyanakkor értékét is tartsa. Ön valódi értéket, professzionális szervizt és minőségi alkatrészeket kap a pénzéért olyan emberektől, akik úgy ismerik Ford gépjárművét, mint a tenyerüket.

Alkatrész

Amennyiben javításra, karbantartásra szorul Ford gépjárműve, nem is találhatna nálunk biztonságosabb helyet. A gépkocsik szervizelésén dolgozó szakembereink mindegyike szakirányú végzettséggel rendelkezik, mindezt az általános szakirányú tudást több éves javítói munka során szerzett tapasztalat és folyamatos Ford szaktanfolyami továbbképzés egészíti ki, aminek eredményeképpen három Ford Mesterszerelő biztosítja a legmagasabb javítási színvonalat.

Automata sebességváltó javítással Magyarországon a Ford hálózaton belül, kizárólag cégünk a Ford Solymár-Szalay Kft. foglalkozik.

Amennyiben az Ön Ford haszongépjárműve szorulna javításra, karbantartásra, akkor a Ford Haszongépjármű specialista szervizünk tud segítséget nyújtani, mert Ön számára az autó nem csak egy autó, hanem jóval több annál: a megélhetés, a pénzkereset eszköze. Kiemelt fontosságuk és fokozottan intenzív üzemletetésük miatt a haszongépjárművek sokkal nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mint a többi autó.

A felhasznált Motorcraft, hivatalos Ford gyári alkatrészek, valamint a szervizmunkáknál felhasznált eredeti Ford kenőanyagok a megfelelő és tartós minőséget és megbízhatóságot garantálják.

Szervizünkben kizárólag csak Ford jóváhagyással rendelkező tartozékokat kínálunk (Riasztó, vonóhorog, telefon kihangosító, tolatóradar, váltózár stb.) versenyképes áron, melyeknek szakszerű beszerelésével biztosítjuk Ford gépkocsija garanciájának megmaradását.

Amennyiben gumiabroncs vásárlásra szánja magát, cégünknél a Ford Solymár-Szalay Kft-nél megtalálhatja prémium (GoodYear, Michelin, Continental, Bridgestone), valamint budget (Fulda, Kleber, Uniroyal, Barum, Firestone, Dunlop) kategóriákat, kedvező árakon. Szerelését magas színvonalon végezzük.

Ön nyugodt lehet abban, hogy nálunk Ford gépjárműve a legjobb kezekbe kerül, és a legkörültekintőbb gondoskodásban részesítjük.

A Ford Solymár-Szalay Kft. ISO 9001:2000 minőségvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Ford gépkocsik javítását kiváló minőségben, rövid határidővel vállaljuk. Törekvésünk, miszerint az ügyfél életvitele nehézségektől mentes legyen, még a szervízelés alatt is, ezért igény esetén a javítás idejére kedvezményes árú Ford bérautót kínálunk.

Karosszéria és fényezés

Magasan képzett szakembereink munkáját nagy karosszéria elem raktár (Ford gyári alkatrészekkel) és húzatópaddal (Celette), speciális célszerszámokkal felszerelt karosszéria lakatos üzem szolgálja. A Ford gépjárművek fényezésének előkészítése speciális helyi elszívásos pormentes előkészítő zónákban, első osztályú ICI Autocolor segédanyagokkal történik. A gépkocsik fényezése, lakkozása, légmentesen zárt pormentes elszívásos Wolf kabinban zajlik. A festéséhez a világhírű ICI Autocolor Ford gyári vizesbázisú festékeit alkalmazzuk.

Cégünknél a Ford Solymár-Szalay Kft-nél S.M.A.R.T. (Small to Medium Area Repair Technique, azaz: helyi javítási eljárások, kis és közepes sérülésekhez) javítást is végzünk a legkorszerűbb módszerekkel, a kisebb sérülések orvoslására, amellyel megspórolhatja a teljes alkatrész költséges cseréjét.

Teljeskörű biztosítási ügyintézést vállalunk, az összes biztosító társaságnál amennyiben van jogalapi visszaigazolás és fedezet. Önálló kárfelvételi, és pótszemle joggal rendelkezünk, az Allianz Hungária Biztosító Rt, Generali Providencia Biztosító Rt valamint az UNIQA Biztosító Rt.-nél. A további biztosító társaságok kárrendezését is teljeskörű ügyintézéssel vállaljuk.

Ford Solymár2083 Solymár, Sport utca 23.

Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 542 8283
+36 20 934 5345
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
   
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M31152 Budapest, Városkapu utca 11.

Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat 08:00-13:30
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom2500 Esztergom, Visegrádi út 44.

Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665

Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
   
Szombat 09:00-13:00
Vasárnap Zárva