Ford Transit Connect

Ford Transit Connect

A Ford Motor Company megtervezte a Ford Transit Connect-et. Ezzel a kis- és közepes méretű teherautó gyártásával a gyártó a kereskedelmi és üzleti célok és igények teljeskörű kielégítését célozta meg. Az autó elnevezése, "Transit Connect", arra utal, hogy kifejezetten az áruszállítás és a szállítmányozás területére alkották meg.

Dizájn és megjelenés

A Ford Transit Connect megjelenése funkcionális, általában praktikus, egyszerű formatervezéssel rendelkezik, amely hangsúlyozza a funkcionalitást és a teherautó jellegét. Azon kis és közepes vállalkozások, kiszállítási szolgáltatások, kézbesítések vagy szerviztevékenységek számára bizonyul ideális járműnek, akik egy praktikus, megbízható és sokoldalú járműre van szükségük az áruszállításhoz vagy szolgáltatások nyújtásához. Az autó kialakítása lehetővé tegye a könnyű hozzáférést a teherterülethez, és optimalizálja a terhelési kapacitást is. A Transit Connect két fő változatban kapható: rövid tengelytáv (L1) és hosszú tengelytáv (L2), ezáltal különböző méretű teret kínálva a szállítandó áruk vagy eszközök számára. Emellett a magas tetős változatok is rendelkezésre állnak, amelyek növelik a teherterület magasságát. Az autó külső megjelenése erős és masszív, kiemelve a tartósságot és az élettartamot. A Ford Transit Connect oldalán és hátsó részén általában praktikus ajtók találhatók, amelyek egyszerű hozzáférést biztosítanak a rakodóterülethez, lehetővé téve a könnyű és gyors rakodást és lerakodást. A Ford logó és az autó típusának névjegyei általában jól láthatók a teherautón is, hangsúlyozva a gyártó minőségét és márkavédjegyét.

 • Transit Connect 04

 • Transit Connect 02

 • Transit Connect 03

Motor és teljesítmény

A Ford Transit Connect különböző motorválasztékban érhető el, az üzemanyag-hatékonyság és a megbízhatóság szempontjait figyelembe véve tervezték. Ez a többféle motortípus kielégíti a kereskedelmi felhasználás különböző igényeit. A benzinmotorok általában közepes teljesítményt kínálnak, kielégítve a városi közlekedési igényeket, erre mégis kevesebb igény mutatkozik. A dízelmotorok általában magasabb nyomatékot és üzemanyag-hatékonyságot kínálnak, ideálisabbak a nehéz terhek szállításához. A Ford Transit Connect az alábbi motorváltozatban kapható: 1,5 literes 100 lóerős dízelmotor 6 fokozatú manuális sebességváltóval, valamint 8 fokozatú automata sebességváltóval. A motorok az Euro6.2 károsanyag-kibocsátási normának megfelelnek. A Transit Connect modellek általában üzemanyag-hatékonyak, különösen a városi közlekedés során, ami fontos elvárás a kereskedelmi használatban. A járművek vezetési élménye kényelmes és könnyű kezelhetőségű, így segíti a városi környezetben való navigálást. A Transit Connect további technológiai funkciókkal is rendelkezik, amelyek segítik a vezetést, a biztonságot és biztosítják a kényelmet. Néhány modell rendelkezik vonóerővel, amely hozzájárul pótkocsi vontatásához, amennyiben a felhasználóknak szükségük van rá.

Transit Connect 05

Belső tér

A Ford Transit Connect egy praktikus és sokoldalú választás kereskedelmi és üzleti felhasználásra, a belső design optimalizálja a térkihasználást és a funkcionalitást. A teherautót elsődlegesen áruszállításra és szállítmányozásra tervezték. A Transit Connect belső tere gyakran moduláris, így kínálva lehetőséget a felhasználók számára, hogy alkalmazkodjanak az adott szállítási igényekhez. Az autó belső tervezése a funkcionalitást, a kényelmet és az ergonómiát ötvözi az üzleti felhasználás szempontjából. A modularitás lehetővé teszi az eszközök és áruk hatékony elrendezését és rögzítését. Az utasteret úgy tervezték, hogy kényelmes legyen a vezető és az utasok számára egyaránt. Az autóban általában két ülést találunk, de az utastér kihasználhatósága érdekében a felszereltségtől függően akár három ülés is lehetséges. Az ülések kényelmesek és tartósak, de elsősorban a szállítási funkcióra összpontosítanak. A vezető számára kialakított munkaterület kényelmes és jól elrendezett, számos vezetéstámogató funkciót is magába foglal. Az infotainment rendszer modern lehetőségeket kínál, beleértve az érintőképernyős kijelzőt, okostelefon integrációt és navigációs rendszert. Az utastérben és az áruszállító részben is sok tárolóhely és rekesz található az apróbb eszközök és dokumentumok számára. A széles kilátás és a könnyű kezelhetőség a mindennapi munkavégzés során előnyt jelenthet.

 • Transit Connect 06

 • Transit Connect 07

 • Transit Connect 08

 • Transit Connect 09

 • Transit Connect 10

 • Transit Connect 11

Biztonság

A járműbiztonság szempontjából fontos szempontokat mindig figyelembe veszik a gyártók, ez alól a Transit Connect sem kivétel. A legújabb technológiák széles skáláját kínálja, beleértve az infotainment rendszereket, az okostelefon integrációt, valamint a biztonsági és vezetéstámogató rendszereket. A Ford Transit Connect modern biztonsági rendszereket kínálhat, például légzsákokat, menetstabilizáló rendszert (ESP), trakciókontrollt, blokkolásgátló fékrendszert (ABS) és más vezetéstámogató technológiákat. Az olyan funkciók, mint a holttérfigyelő rendszerek, tolatókamerák és parkolóradarok is segíthetnek a vezetőnek a biztonságosabb vezetésben. A jármű kialakítása és anyaghasználata részben a karambolbiztonságot is szem előtt tartja, a vezető és az utasok védelmére összpontosítva. A kereskedelmi járművekben többnyire olyan biztonsági rendszerek is elérhetők, amelyek a gépjármű vagy annak tartalma elleni rablások megelőzését szolgálják, ez jellemezi a Ford Transit Connect-et is.

 • Transit Connect 12

 • Transit Connect 13

 • Transit Connect 14

Ford Transit Connect

Ford Transit Courier

Ford Transit Courier

A Transit Courier a Ford Transit család egyik legkisebb tagja, a könnyű manőverezhetőség és a városi közlekedéshez való alkalmazkodás jegyében tervezték. Az autó egy kisebb méretű kereskedelmi haszongépjármű, amely kifejezetten városi közlekedésre és kis áruszállítási feladatokra terveztek.

Dizájn és megjelenés

A Ford Transit Courier kifejezetten a kis méretű kereskedelmi járműkategóriába tartozik, megjelenésének kialakításakor a funkcionalitásra és a városi közlekedésre való alkalmazkodásra fordították a legnagyobb figyelmet. Az autó tervezése során azokat a vállalkozásokat célozták meg, akiknek kis méretű, átlátható és hatékony áruszállítóra van szükségük városi környezetben. A jármű kis mérete lehetővé teszi, hogy könnyen manőverezzen a városi környezetben, szűk utakon és parkolóhelyeken. A Transit Courier kialakítása a funkcionalitásra összpontosít, különös tekintettel az áruszállító térre és a könnyű használhatóságra. A teherautó rendelkezik könnyen hozzáférhető oldalajtókkal és az áruszállító teret kényelmesen elérhető hátsó ajtókkal. A Tarnsit Courier a dinamikus kormányozhatóságra és a vezető kényelmére összpontosító kialakítású vezetőfülkével rendelkezik. Kisebb mérete ellenére a Courier egy hasznos teherbírással rendelkezik, és az áruszállító tér könnyen átalakítható különböző terhek és feladatok szállítására. A tartósság és a hosszú élettartam jegyében az autó külső megjelenését erős és masszív elemek, anyagok jellemzik. A Ford Transit Courier elülső része markáns és az autó sajátosságait hangsúlyozó dizájnnal rendelkezik. Az autó oldalán és hátulján a Ford márkajelzése és a modell neve látható.

 • Ford Transit Courier 02

 • Ford Transit Courier 03

 • Ford Transit Courier 04

Motor és teljesítmény

A Ford Transit Courier különböző motorváltozatokkal érhető el, és a teljesítmény szempontjából az egyes motorok típusától és konfigurációjától függ. A benzinmotorok általában közepes teljesítményszintet kínálnak, ideálisak városi közlekedéshez és könnyű haszongépjármű használathoz. A dízelmotorok többnyire magasabb nyomatékot és üzemanyag-hatékonyságot kínálnak, kifejezetten tervezve a kereskedelmi és áruszállító feladatokra. A Transit Courier modellek jellemzően üzemanyag-hatékonyak, különösen városi közlekedési körülmények között, így gazdaságosak a városi üzemeltetés során. A Ford Transit Courier háromféle motorváltozatban kapható: 1,0 literes 100 LE benzinmotor 6 fokozatú manuális sebességváltóval, továbbá 1,5 literes 75 LE, illetve 100 LE 6 dízelmotor 6 fokozatú manuális sebességváltóval. A motorok mindegyike megfelel az Euro6.2 károsanyag-kibocsátási feltételeknek.

 • Ford Transit Courier 05

 • Ford Transit Courier 06

 • Ford Transit Courier 07

Belső tér

A Ford Transit Courier belső terét az áruszállító járművekre jellemző funkcionalitás, praktikum és kényelem összhangja jellemzi. Tekintettel arra, hogy ez egy kis méretű kereskedelmi jármű, az utastér főként a teherfuvarozásra és a városi közlekedésre optimalizált. Az utasteret általában modularisan tervezik, így a használóknak lehetősége van arra, hogy a különböző terhek szállításához és feladatok megoldásához alkalmazkodjanak. Az autó áruszállító része könnyen elérhető és kialakítható a szállítandó áruk vagy eszközök jellegzetességeinek megfelelően. Az utastér praktikus és egyszerű kialakítású, a városi közlekedés és a teherfuvarozás szükségleteire optimalizálva. Az utasteret alapvetően két üléssel tervezik, de a felszereltségtől függően akár három ülés is elérhető lehet. Az ülések lehetnek egyszerűbbek és tartósabbak, mivel a kényelem helyett a funkcionalitás a fő szempont. Az autó kényelmi funkciókat is kínál, például infotainment rendszert, Bluetooth kapcsolódást, és egyéb olyan funkciókat, amelyek segítik a vezető és az utasok élményét. Az utastérben általában sok tárolórekesz és praktikus tárolási lehetőség található az apróbb eszközök és dokumentumok tárolására.

 • Ford Transit Courier 12

 • Ford Transit Courier 10

 • Ford Transit Courier 11

 • Ford Transit Courier 14

 • Ford Transit Courier 13

 • Ford Transit Courier 09

Biztonság

A Ford Transit Courier, mint kereskedelmi és áruszállító jármű, számos biztonsági funkcióval és rendszerrel rendelkezik, hogy a vezető és az utasok biztonságát optimalizálja. Az egyes modellek és felszereltségek közötti biztonsági funkciók változhatnak. A Ford Transit Courier rendelkezik légzsákokkal, beleértve a vezető- és utasoldali légzsákokat, valamint oldalsó légzsákokat a vezető- és utasüléseknél. Az ESP segíti a járművet a kanyarokban való stabilitás fenntartásában. Az ABS segít megakadályozni a kerekek blokkolását a fékezés során, ez javítja a jármű irányíthatóságát. A vészfék-asszisztens segíthet az automatikus vészfékezésben vagy a féknyomáscsökkentésben egy esetleges ütközés elkerülése érdekében. Az opcionális holttérfigyelő rendszer érzékelheti a jármű hátuljában vagy oldalán veszélyben lévő területeket, segítve a sávban tartást és a biztonságos sávváltást. Az opcionális parkolóradarok és egyéb vezetéstámogató rendszerek segíthetik a vezetőt a parkolásban és manőverezésben. A keréknyomás-ellenőrző rendszer figyeli a jármű gumiabroncsainak nyomását, és figyelmezteti a vezetőt, ha valamelyik gumiabroncs alacsony nyomású.

 • Ford Transit Courier 15

 • Ford Transit Courier 16

 • Ford Transit Courier 17

Ford Transit Courier

Ford Focus

Ford Focus

Dinamika és innováció találkozása

A Ford Focus az egyik legikonikusabb modell a márka kínálatában és a legújabb generáció továbbra is a dinamika, az innováció és a vezetési élmény terén nyújt kiemelkedő teljesítményt. A modern dizájn, a kiváló vezetési tulajdonságok és a legújabb technológiák együttesen teszik a Ford Focus-t a kompakt autók egyik legkívánatosabb választásává.

A Ford Focus egy kiválóan kiegyensúlyozott autó, amely a dinamikus megjelenés és a praktikus használhatóság ideális kombinációját nyújtja. A kompakt méretek lehetővé teszik a könnyű városi manőverezést, miközben a tágas utastér és a hasznos csomagtartókapacitás kiválóan alkalmas hosszabb utakra is.

Dizájn és megjelenés

A Ford Focus legújabb generációja a dinamikus és modern vonalvezetés mellett a részletekre is ügyel. Az éles és karakteres fényszórók, a lendületes profil és a kifinomult részletek mind azt sugallják, hogy a Focus örömmel teljesíti mindennapi feladatait, miközben kiemelkedik a tömegből.

 • Ford Focus Orr

 • Ford Focus Maszk

 • Ford Focus Lampa

Motor váltó és teljesítmény

A Ford Focus benzinmotorjai az 1,0 literes benzin, illetve hibrid EcoBoost 125, vagy 155 lóerős változatok, valamint a 2,3 literes EcoBoost 280 lóerős motor. A szívó benzines manuális 6 sebességes váltóval szerelt, míg a hibrid változatok kérhetők manuális 6 sebességes és 7 sebességes automata váltóval. A dízel változat 1,5 literes EcoBlue 115 lóerős motor, melynek erejét 8 sebességes automata váltó továbbítja a kerekekhez.

Az agilis futómű és a kifinomult kormányzás a kanyargós utakon és a városi forgalomban egyaránt remek vezetési élményt nyújt. A vezetés közbeni komfortot tovább fokozza a korszerű rugózás és a jó zajszigetelés.

 • Ford Focus Kerek

 • Ford Focus Valto

 • Ford Focus Motor

Belső tér

A Ford Focus belső tere modern és ergonomikus kialakításban tündököl. Az intuitív kezelőszervek, a minőségi anyagok és a kényelmes ülések mind hozzájárulnak a vezető és az utasok kényelméhez. A tágas utastér és a fejlett infotainment rendszer kiválóan alkalmas a mindennapi és hosszabb utakra egyaránt.

 • Ford Focus Utaster

 • Ford Focus Gombok

 • Ford Focus Usb

 • Ford Focus Kijelzo

 • Ford Focus Kormany

 • Ford Focus Csomagter

Biztonság

A Ford Focus számos vezetői segédrendszerrel rendelkezik, amelyek növelik a vezetési biztonságot és csökkentik a kockázatokat. A vészfékasszisztens, a sávelhagyás figyelmeztető rendszer és az adaptív tempomat csak néhány példa a rendelkezésre álló biztonsági technológiák közül. A Ford Focus kiemelkedő teljesítményt nyújtott az Euro NCAP teszteken is.

A Ford Focus azoknak a vezetőknek szól, akik értékelik a dinamikus vezetési élményt és a modern technológiát egyaránt. A vonzó dizájn, a kiváló motorválaszték és az új generációs vezetői segédrendszerek mind azt mutatják, hogy a Focus továbbra is a kompakt autók élvonalában marad és folyamatosan fejlődik.

Ford Focus

Ford Mustang Shelby GT500

FordMustang Shelby GT500

A Shelby GT500 név hagyományosan a nagy teljesítményű Mustang modelleket jelöli és a legújabb változatok ezek közül is kiemelkedik. Az ikonikus Shelby GT több erővel, teljesítménnyel és Shelby stílussal tért vissza! Az autó kiválasztásában pedig csak a képzeletünk szab határt, akár a 760 lóerős Shelby GT S/C változat is beszerezhető.

Dizájn és megjelenés

Shelby a Ford Performance-al is együttműködött a felfüggesztés személyre szabása és az autó teljesítményének maximalizálása érdekében, mindezt a vezetési élmény feláldozása nélkül. Az autó külsejére a saját fejlesztésű karosszéria és stílusos új kerekek jellemzőek. Az erős vonalak, a nagy légbeömlők és a karakteres stílusjegyek továbbra is a Shelby sajátosságai. A sportos belső térben is Shelby vonásokkal találkozunk.

 • Mustang Shelby Gt 500 Hutomaszk

 • Mustang Shelby Gt 500 Kerek

 • Mustang Shelby Gt 500 Legterelo

Motor és teljesítmény

Az újonnan tervezett Shelby GT-ben nagyszerű kezelhetőséget, erős V8-as erőt, izmos (hörgő) kipufogóhangot és vonzó megjelenés ötvözetét találjuk. A szívó változat 460 lóerőt ad le. A további lóerő egy új kipufogóból származik, míg elérhető a kompresszor, amely 760 LE-re növeli a teljesítményt. A motorhoz választhatunk 6 sebességes kézi vagy akár TREMEC 7 sebességes duplakuplungos automata sebességváltót. Ez a kifejezetten a pályázásra és a gyorsulásra tervezett autó képes kiváló gyorsulást és magas végsebességet elérni, vezetése nap, mint nap újabb élményeket nyújt.

 • Mustang Shelby Gt 500 Motor

 • Mustang Shelby Gt 500 Auspuf

 • Mustang Shelby Gt 500 Valto

Belső tér

A Shelby GT500 belső tere a sportos és luxusautókhoz hasonlóan kiváló minőségű anyagokkal és stílusos kialakítással rendelkezik. Az autó luxusérzetét fokozzák a belső térben felhasznált prémium bőr kárpitozás és egyéb magas minőségű anyagok. Az autó stílusa általában sportos és modern, kifejezve az autó teljesítményét és sebességét, amit a belső kialakítás hűen tükröz. A Shelby GT500 kényelmes, kontúrozott sportüléseket kínál, amelyek garantálják az utasok biztonságát a dinamikus vezetés során. A sportkormány jellemzően ergonomikus és kiváló fogású, hogy a vezető könnyen irányíthassa az autót. Az autóba egy modern infotainment rendszert szereltek, amely érintőképernyőt és egy sor hasznos szolgáltatást tartalmaz, például navigációt, zenelejátszást és okostelefon-integrációt. Nem elhanyagolható szempont az utasok kényelmét szolgáló számos tárolórekesz és italtartó sem. A Shelby GT500 többnyire limitált mennyiségben készül, és ezáltal megőrzi a ritkaság és a különlegesség érzését tulajdonosai számára. Minden Shelby GT egy Shelby sorozatszámmal rendelkezik, és bekerül a hivatalos Shelby Nyilvántartásba.

 • Mustang Shelby Gt 500 1

 • Mustang Shelby Gt 500 2

 • Mustang Shelby Gt 500 3

 • Mustang Shelby Gt 500 4

 • Mustang Shelby Gt 500 5

 • Mustang Shelby Gt 500 6

Biztonság

A Shelby GT500-hoz a gyártó egyedi futóművet fejlesztett ki, hogy a nagy teljesítményt és a vezetési élményt megfelelően kezelni tudják. Az autó biztonságát a Ford által beépített biztonsági funkciók növelik, de nagyban függ az általános vezetési szokásoktól és körülményektől is. A Ford - más autógyártókhoz hasonlóan - az évek során fokozták az autók biztonságát, és a modern sportautókban számos biztonsági funkcióval találkozhatunk, például légzsákok, menetstabilizáló rendszerek, fékasszisztensek és további fejlett technológiák.

 • Mustang Shelby Gt 500 Oldal

 • Mustang Shelby Gt 500 Hatoldal

 • Mustang Shelby Gt 500 Hat

Ford Mustang Shelby GT500

Ford Tourneo Connect

Ford Tourneo Connect

A Ford Motor Company egyik modellje a Ford Tourneo Connect, mely egy kompakt egyterű személyszállító és kis haszongépjármű. Az autót azoknak tervezték, akik egy tágas és praktikus járműre vágynak, legyen szó családi utazásról vagy üzleti használatról a Ford Tourneo Connect minden helyzetben helyt áll. Az autó neve a "Tourneo" és "Connect" szavak összevonásából származik, utalva a Tourneo sorozat nagyobb méretű egyterű autóira és a "Connect" pedig a kompakt méretet és a könnyű vezethetőséget jelenti.

Dizájn és megjelenés

A forma modern, dinamikus és vonzó, amely kifejezi a Ford aktuális tervezési elveit. A Ford Tourneo Connect kialakításánál legfontosabb szempontok a praktikusság és a kényelem voltak. Mindezt a különböző ülésvariációkkal, tárolási lehetőségekkel és gazdag felszereltségi szintekkel érte el a Ford Motor Company. Az autó célja a szállítás és az utazás kényelmének és hatékonyságának növelése, miközben stílusos és modern megjelenést nyújt az utazóknak és a vezetőnek egyaránt. A Ford Tourneo Connect elérhető hosszabb és rövidebb tengelytávval is, így még inkább igazodik az ügyfelek igényeihez.

 • Ford Focus Orr

 • Ford Focus Maszk

 • Ford Focus Lampa

Motor váltó és teljesítmény

A Ford általában többféle motorváltozatot kínál az ügyfeleknek, így mindenkinek lehetőség van az igényeihez és a pénztárcájához legjobban illő verziót kiválasztani. A motorok hatékonyságára és üzemanyag-fogyasztására is odafigyeltek, így az autó gazdaságosan üzemeltethető.

Az 1,5 literes benzinmotor 114 lóerős és kapcsolható hozzá 6 sebességes manuális, illetve 7 sebességes automata váltó. 2,0 literes dízel változata 122 lóerő leadására képes, mely tökéletesen megfelel az elvárható követelményeknek és szintén választható a 6 sebességes kézi, illetve a 7 sebességes automata váltó hozzá.

 • Ford Focus Kerek

 • Ford Focus Valto

 • Ford Focus Motor

Belső tér

Az autó tervezése során elsődleges szempont volt a kényelem és a funkcionalitás.  Tágas és komfortos utasteret biztosíthatunk az utasok és a csomagok szükségleteihez legjobban igazodva. A Ford Tourneo Connect különböző üléskonfigurációkkal érhető el, az üléseit könnyen variálhatja a szállítandó teher vagy utasok számának megfelelően, így növelve az autó rugalmasságát és lehetővé téve az utastér maximális kihasználását. A Ford Tourneo Connect többféle tárolóhellyel és praktikus megoldással rendelkezik, ideértve a sínekkel ellátott üléseket és a rakodóteret, valamint az apróságok tárolására szolgáló rekeszeket, kesztyűtartót. A belső tér kialakítása és az anyaghasználat is minőségi benyomást kelt. A Ford Tourneo Connect járművet modern technológiai funkciókkal látták el, például a központi érintőképernyőt, amelyen keresztül vezérelheti az infotainment rendszert, a navigációt is. További lehetőséget tartogat az okostelefon integráció, vezeték nélküli töltő és biztonsági asszisztensek.

 • Ford Focus Utaster

 • Ford Focus Gombok

 • Ford Focus Usb

 • Ford Focus Kijelzo

 • Ford Focus Kormany

 • Ford Focus Csomagter

Biztonság

A Ford a biztonság terén komoly erőfeszítéseket tesz, és számos modern biztonsági technológiát alkalmaz a járműveiben. Nincs ez másként a Ford Tourneo Connect esetében sem, amely számos biztonsági funkcióval és technológiával rendelkezik. Ezek a funkciók eltérőek lehetnek a különböző modellekben, de a teljesség igény nélkül álljon itt néhány: Az autóban rendszerint több légzsák található, beleértve az első légzsákokat, oldalsó légzsákokat és függönylégzsákokat is. Az elektronikus stabilitás- és tapadásellenőrző rendszerek segítenek megelőzni a csúszást és a veszélyes helyzeteket. Néhány modellben az automatikus vészfékrendszer segíthet az ütközések elkerülésében vagy enyhítésében. A sávtartó asszisztens figyelmeztet, ha az autó véletlenül átlép a felezővonalon. A távolságtartó tempomat lehetővé teszi az autónak, hogy megtartsa a beállított követési távolságot a másik jármű mögött, és szükség esetén automatikusan lelassítson vagy megálljon. A holttér figyelmeztető rendszere figyelmezteti az autó vezetőjét, ha egy másik jármű vagy akadály a holtterében van. Hátsó kamera és parkolóradar rendszerek segíthetnek a parkolásban és a hátramenet során az akadályok elkerülésében.

Ford Tourneo Connect

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. Süti Útmutató

Elfogadom

Cookie (süti) használati útmutató és szabályzat

Azoknak a weboldalnak, amelyek az Európai Unió országain belül működtetnek, cookie-k használatához, és a felhasználó számítógépén vagy egyéb eszközén történő tárolásához a felhasználók hozzájárulását kell kérniük. Az alábbiak során tájékoztatjuk Önt az általunk használt cookie-król és a használatuk céljáról.

Mi a cookie (süti)?
A cookie-k kis adatfájlok, amelyeket a böngésző helyez el a felhasználó számítógépén vagy eszközén. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára. A sütik önmagukban nem gyűjtik a számítógépen vagy a fájlokban tárolt adatokat. Olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót további információkért, hogyan gyűjtjük az információt, amikor Ön ezt a weboldalt használja.

Cookie-k kezelése

A Szolgáltató a testre szabott kiszolgálás érdekében az Érintett számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni az Érintett felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében. 

Kezelt adatok köre: IP cím, látogatás dátum, időpont.
Az érintettek köre: A weboldalt látogató valamennyi Érintett.
Az adatkezelés célja: Az Érintettek egymástól való megkülönböztetése, a felhasználók aktuális munkamenetének azonosítása, az annak során megadott adatok tárolása, az adatvesztés megakadályozása.
Az adatkezelés időtartama: Az adatkezelés időtartama a session cookie-k esetében a honlapok látogatásának befejezéséig, míg más esetben maximum 30 napig tart.

Sütik törlése

Az érintettnek joga van törölni a sütit saját számítógépéről, illetve letilthatja böngészőjében a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem/Előzmények/Egyéni Beállítások menü alatt, cookie, süti vagy nyomonkövetés megnevezéssel van lehetőség.

Facebook által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Facebook által elhelyezett cookiekról bővebben a https://hu-hu.facebook.com/policies/cookies/ címen tájékozódhat, ahol a cookiek letiltásával kapcsolatban is informálódhat. A Weboldalon külső (nem az adatkezelő vagy adatfeldolgozók által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat és ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért pedig az Adatkezelő minden felelősségét kizárja. Személyes adat gyűjtésére és kezelésére, valamint az adott Érintettel történő felhasználására és beazonosítására nem kerül sor.

Google Analytics által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Google Analytics a Google Inc. („Google”) elemző-szolgáltatása. A Google Analytics a az Érintett számítógépén tárolt cookie-k (sütik) segítségével elemzi a Weboldalon létrejött felhasználói interakciókat. A webanalitikai célú adatkezelés jogalapja a Weboldalon használójának önkéntes hozzájárulása. Az analitikai célú cookie-k (sütik) anonimizált és aggregált adatok, amelyek alapján a számítógép beazonosítása nehézkes, azonban az nem zárható ki. A Google Analytics cookie-k (sütik) által gyűjtött analitikai információk a Google szervereire kerülnek átvitelre és tárolásra. Ezeket az információkat a Google a Solymár-Szalay Kft. megbízásából dolgozza fel, hogy kiértékelje a felhasználók honlaplátogatási szokásait, riportokat állítson össze a Weboldalon használatának gyakoriságáról, és további, a használattal összefüggő szolgáltatásokat teljesítsen a Solymár-Szalay Kft. felé. A Google Analytics alkalmazás keretében – a böngészőn keresztül továbbított IP-címet a Google nem kapcsolja össze más adatokkal.

A Google Analytics a következő analitikai célú cookie-kat (sütiket) használja:

web tracking (nyomkövető)  __utma   a látogatók és session-ök megkülönböztetésére szolgál, melyet a webes nyomkövető szolgáltatás, a Google Analytics menti (3. fél)  2 év 
web tracking (nyomkövető)  __utmt  a lehívási ráta szabályozására szolgák, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  10 perc
web tracking (nyomkövető)  __utmv  egyéni változó adatok felhasználó szintű tárolására szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  2 év
web tracking (nyomkövető)  __utmb  új session-ök és látogatók azonosítására szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél) 30 perc
web tracking (nyomkövető)  __utmc  jelenleg nem használt, az urchin.js-szel való együttműködésre szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  böngésző session vége
web tracking (nyomkövető)  __utmz a forgalmi forrás vagy a kampány tárolására szolgál, amely beazonosítja a látogatás forrását, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  6 hónap
web tracking (nyomkövető) ga-disable-<ID> az opt-out funkció használatakor mentődik, mely hatályon kívül helyezi a nyomkövetést, melyet a Google Analytics vége 2100-ig

A Google által használt cookie-król (sütikről) további információ megtekinthető a következő linken: http://www.google.com/policies/technologies/ads/

A Google adatvédelmi nyilatkozata megtekinthető az alábbi linken: http://www.google.com/intl/hu/policies/privacy/.

Google Adwords

A Weboldal a Google Adwords remarketing követő kódjait használja. Ennek alapja, hogy az oldalra látogatókat később a Google Display hálózatába tartozó weboldalakon remarketing hirdetésekkel kereshessük fel. A remarketing kód cookie-kat használ, a látogatók megcímkézéséhez. A Weboldal felhasználói letilthatják ezeket a cookie-kat, amennyiben felkeresik a Google hirdetési beállítások kezelőjét és követik az ott található utasításokat. Ezt követően a számukra nem fognak megjelenni személyre szabott ajánlatok a Szolgáltatótól. A Weboldalon külső (nem a Solymár-Szalay Kft.által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat és ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért pedig a Szolgáltató minden felelősségét kizárja. A Solymár-Szalay Kft.hirdetéseit külső szolgáltatók (Google, Facebook) internetes webhelyeken jeleníthetik meg. Ezek a külső szolgáltatók (Google, Facebook) cookie-k segítségével tárolják, hogy az Érintett korábban már látogatást tett az Adatkezelő Weboldalán, és ez alapján – személyre szabottan – jelenítik meg a hirdetéseket az Érintett (azaz remarketing tevékenységet folytatnak).