Ford Tourneo Connect

A Ford Motor Company egyik modellje a Ford Tourneo Connect, mely egy kompakt egyterű személyszállító és kis haszongépjármű. Az autót azoknak tervezték, akik egy tágas és praktikus járműre vágynak, legyen szó családi utazásról vagy üzleti használatról a Ford Tourneo Connect minden helyzetben helyt áll. Az autó neve a "Tourneo" és "Connect" szavak összevonásából származik, utalva a Tourneo sorozat nagyobb méretű egyterű autóira és a "Connect" pedig a kompakt méretet és a könnyű vezethetőséget jelenti.

Dizájn és megjelenés

A forma modern, dinamikus és vonzó, amely kifejezi a Ford aktuális tervezési elveit. A Ford Tourneo Connect kialakításánál legfontosabb szempontok a praktikusság és a kényelem voltak. Mindezt a különböző ülésvariációkkal, tárolási lehetőségekkel és gazdag felszereltségi szintekkel érte el a Ford Motor Company. Az autó célja a szállítás és az utazás kényelmének és hatékonyságának növelése, miközben stílusos és modern megjelenést nyújt az utazóknak és a vezetőnek egyaránt. A Ford Tourneo Connect elérhető hosszabb és rövidebb tengelytávval is, így még inkább igazodik az ügyfelek igényeihez.

Motor váltó és teljesítmény

A Ford általában többféle motorváltozatot kínál az ügyfeleknek, így mindenkinek lehetőség van az igényeihez és a pénztárcájához legjobban illő verziót kiválasztani. A motorok hatékonyságára és üzemanyag-fogyasztására is odafigyeltek, így az autó gazdaságosan üzemeltethető.

Az 1,5 literes benzinmotor 114 lóerős és kapcsolható hozzá 6 sebességes manuális, illetve 7 sebességes automata váltó. 2,0 literes dízel változata 122 lóerő leadására képes, mely tökéletesen megfelel az elvárható követelményeknek és szintén választható a 6 sebességes kézi, illetve a 7 sebességes automata váltó hozzá.

Belső tér

Az autó tervezése során elsődleges szempont volt a kényelem és a funkcionalitás. Tágas és komfortos utasteret biztosíthatunk az utasok és a csomagok szükségleteihez legjobban igazodva. A Ford Tourneo Connect különböző üléskonfigurációkkal érhető el, az üléseit könnyen variálhatja a szállítandó teher vagy utasok számának megfelelően, így növelve az autó rugalmasságát és lehetővé téve az utastér maximális kihasználását. A Ford Tourneo Connect többféle tárolóhellyel és praktikus megoldással rendelkezik, ideértve a sínekkel ellátott üléseket és a rakodóteret, valamint az apróságok tárolására szolgáló rekeszeket, kesztyűtartót. A belső tér kialakítása és az anyaghasználat is minőségi benyomást kelt. A Ford Tourneo Connect járművet modern technológiai funkciókkal látták el, például a központi érintőképernyőt, amelyen keresztül vezérelheti az infotainment rendszert, a navigációt is. További lehetőséget tartogat az okostelefon integráció, vezeték nélküli töltő és biztonsági asszisztensek.

Biztonság

A Ford a biztonság terén komoly erőfeszítéseket tesz, és számos modern biztonsági technológiát alkalmaz a járműveiben. Nincs ez másként a Ford Tourneo Connect esetében sem, amely számos biztonsági funkcióval és technológiával rendelkezik. Ezek a funkciók eltérőek lehetnek a különböző modellekben, de a teljesség igény nélkül álljon itt néhány: Az autóban rendszerint több légzsák található, beleértve az első légzsákokat, oldalsó légzsákokat és függönylégzsákokat is. Az elektronikus stabilitás- és tapadásellenőrző rendszerek segítenek megelőzni a csúszást és a veszélyes helyzeteket. Néhány modellben az automatikus vészfékrendszer segíthet az ütközések elkerülésében vagy enyhítésében. A sávtartó asszisztens figyelmeztet, ha az autó véletlenül átlép a felezővonalon. A távolságtartó tempomat lehetővé teszi az autónak, hogy megtartsa a beállított követési távolságot a másik jármű mögött, és szükség esetén automatikusan lelassítson vagy megálljon. A holttér figyelmeztető rendszere figyelmezteti az autó vezetőjét, ha egy másik jármű vagy akadály a holtterében van. Hátsó kamera és parkolóradar rendszerek segíthetnek a parkolásban és a hátramenet során az akadályok elkerülésében.

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva