Az Új Ford Mustang GT

A Ford Mustang ikonikus amerikai sportautó legendás múltra tekint vissza. Az Új Ford Mustang a klasszikus sportautók szerelmeseinek ideális választás, modern technológiával és kiváló teljesítménnyel. A különféle változatok (GT és Dark Horse) és személyre szabási lehetőségek révén mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb modellt.

Dizájn és megjelenés

A Ford Mustang dizájnja ötvözi a sportosságot és az eleganciát, megőrizve a klasszikus Mustang vonalakat, miközben modern technológiákkal és anyagokkal frissíti a megjelenést. Az autó külső és belső dizájnja is arra törekszik, hogy egyaránt vonzó legyen a hagyományos Mustang rajongóknak és az új vevőknek. Az új Mustang is a jellegzetes hűtőráccsal és agresszív lökhárítóval rendelkezik, amely a sportos megjelenést erősíti. Az autó oldalsó profilja a dinamikus vonalakkal és az izmos kerékívekkel tovább hangsúlyozzák a sportos megjelenést. A modern LED fényszórók és nappali menetfények nem csak látványosak, de jobb látási viszonyokat is biztosítanak. Az új modellekbe dinamikus irányjelzőt szereltek. A hátsó lámpák jellegzetes tripla csík dizájnja továbbra is a Mustang egyik ikonikus eleme, modern LED technológiával frissítve. Az új Mustang hátsó diffúzora és sportos kipufogórendszere az autó teljesítményét tükrözik. Az autó vásárlásakor számos szín- és dizájnopció közül választhatunk, beleértve a különleges kiadású (Dark Horse) modelleket és a személyre szabható csomagokat.

Motor és teljesítmény

Az új Ford Mustang teljesítményére számos kiemelkedő jellemző vonatkozik, amelyek a sportos és dinamikus vezetés élményét biztosítják. Az autó 453 lóerős teljesítménye az 540 Nm-es forgatónyomatékkal lenyűgöző, köszönhetően az erőteljes V8-as motornak. A fejlett sebességváltó, a precíz futómű és felfüggesztés, valamint a vezetéstámogató technológiák kombinációja biztosítja, hogy a Mustang minden körülmények között kiváló teljesítményt nyújtson. Választhatjuk a 6-sebességes kézi váltót a sportos és közvetlen vezetési élményért, de az új Mustang elérhető 10-sebességes automata váltóval is. Az automata váltó gyors és sima váltásokat biztosít, javítva a teljesítményt és a gazdaságosságot. Az adaptív felfüggesztés rendszer automatikusan igazítja a lengéscsillapítókat az útfelülethez és a vezetési stílushoz, így biztosítva a kiváló úttartást és kényelmet. Az alapértelmezett sport felfüggesztés is kiváló irányíthatóságot és stabilitást nyújt, különösen kanyarodáskor és nagy sebességnél. Az automata startprogram optimalizálja a 4,4 másodperces 0-100 km/h-ra való gyorsulást, segítve a vezetőt a maximális gyorsítás elérésében. A nagy teljesítményű Brembo fékek kiváló fékhatást és hőelvezetést biztosítanak, ami különösen fontos sportos vezetésnél és pályán történő használatkor.

Belső tér

Az új Ford Mustang belső tere a sportosságot és a modern kényelmet ötvözi, magas minőségű anyagokkal és fejlett technológiákkal. A digitális műszerfal és az infotainment rendszer naprakész információkat és szórakozási lehetőségeket biztosítanak. A grafika éles és jól olvasható, különböző vezetési módokban eltérő megjelenítési stílusokat kínál. A középkonzolon elhelyezkedő nagy érintőképernyő a SYNC 4 rendszerrel működik, amely magában foglalja a navigációt, multimédiás funkciókat, telefonkapcsolatot és egyéb alkalmazásokat. Az Apple CarPlay és az Android Auto integráció lehetővé teszi a könnyű csatlakozást és a mobiltelefon funkcióinak használatát. Az ülések sportos kialakításúak, oldaltámaszokkal, hogy megfelelő tartást nyújtsanak dinamikus vezetés során. A prémium bőr és Alcantara bevonatok magas szintű kényelmet és luxusérzetet biztosítanak. Bár a Mustang elsősorban sportautó, a hátsó ülések megfelelő helyet kínálnak rövidebb utakra vagy fiatalabb utasok számára. Az ülések fűthetőek és hűthetőek, így minden évszakban kényelmes vezetési élményt nyújtanak. Az autóban kétzónás automata klímaberendezés biztosítja a vezető és az utas számára az optimális hőmérsékletet. A Mustang audiorendszere 10 hangszóróból áll, melyek az autó különböző pontjain elhelyezve térhatású hangzást nyújt. Opcionálisan rendelhető a prémium Bang & Olufsen hangrendszer, amely kiváló hangminőséget és mély basszust biztosít. A középkonzol tárolóhelyeket, pohártartókat és USB-csatlakozókat kínál. A csomagtér mérete sportautóhoz képest megfelelő és elég helyet biztosít a hétköznapi használatra, vagy kisebb utazásokra. A kényelmet és a biztonságot szolgáló funkciók közé tartozik a kulcsnélküli ajtónyitás és zárás, illetve indítás.

Biztonság

Az új Ford Mustang biztonsági szempontból jól felszerelt, modern aktív és passzív biztonsági rendszerekkel, amelyek célja a balesetek megelőzése és az utasok védelme. Az ilyen fejlett technológiák és a robusztus karosszéria szerkezet biztosítja, hogy a Mustang nemcsak sportos és erőteljes, hanem biztonságos is. Az automatikus vészfékezés (AEB) segít megelőzni a baleseteket vagy csökkenteni azok súlyosságát, ha az autó hirtelen akadályt érzékel az úton. Sávelhagyás-figyelmeztetés és Sávkövető Asszisztens figyelmezteti a vezetőt, ha az autó elhagyja a sávot anélkül, hogy az irányjelzőt használná. A sávkövető asszisztens finoman korrigálja a kormányzást, hogy a jármű a sávban maradjon. Adaptív Sebességtartó Automatika (ACC) automatikusan szabályozza a jármű sebességét, hogy biztonságos követési távolságot tartson az előtte haladó járműtől. Holttérfigyelő Rendszer (BLIS) észleli a holttérben lévő járműveket és figyelmezteti a vezetőt az oldalsó tükrökben megjelenő fényjelzésekkel. Hátsó Keresztforgalom Érzékelő figyelmezteti a vezetőt a keresztirányú forgalomra, miközben hátramenetben közlekedik. A karosszéria szerkezetét úgy alakították ki, hogy elnyelje és elvezesse az ütközési energiát, így csökkentve a bent ülők sérülésének kockázatát. Több ponton elhelyezett légzsákok (elöl, oldalt, függönylégzsákok) biztosítják a maximális védelmet a vezető és az utasok számára ütközés esetén. Parkolássegítő rendszer segít a parkolási manőverek végrehajtásában, akár párhuzamosan, akár merőlegesen parkol. 360 fokos kamerarendszerrel láthatjuk az autó közvetlen környezetét, megkönnyítve a parkolást és a manőverezést szűk helyeken.

Ezek a rendszerek segítik a gépjármű vezetőt ugyan a minél biztonságosabb közlekedésben, de az óvatos, körültekintő vezetés mindezek ellenére fontos!

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva