Az Új Ford Kuga

Az új Ford Kuga egy népszerű kompakt SUV, amely számos modern funkcióval és technológiával rendelkezik. Az autó tágas belső tere és bőséges csomagtartója miatt ideális nagyobb családoknak is, kényelmet biztosít a család minden tagjának. A Kuga mérete miatt könnyen manőverezhető a városi forgalomban és a szűk parkolóhelyeken is."

Dizájn és megjelenés

A megújult Ford Kuga megjelenésében is modern és dinamikus lett. Letisztult vonalak és elegáns, áramvonalas forma jellemzi. Így az autó tükrözi a Ford legújabb dizájnfilozófiáját. A nagy méretű, hatszögletű hűtőrács erőt és jelenlétet sugároz. A karcsú, LED-es fényszórók kifinomult megjelenést biztosítanak. A Kuga modern megjelenését az integrált ködlámpák és sportos első lökhárító tovább emeli. Nagyméretű keréktárcsákkal szerelik fel, amelyek a stabilitást és a sportos megjelenést erősítik. LED-es hátsó lámpák biztosítják a modern megjelenést és jobb láthatóságot biztosítanak. A Ford Kuga hátulját hangsúlyozza a sportos hátsó lökhárító és integrált kipufogóvégek. Az autót széles csomagtérajtóval látták el, ami megkönnyíti a bepakolást és modern kinézetet biztosít. A új Kuga színválaszték a is a legmodernebb trendeket követi. Választhatunk fémes és gyöngyházfényű opciókat is. Az új Ford Kuga igazi utazási élménnyel szolgál a rövid városi és a hosszabb országúti, vagy autópályás útjaink során.

Motor és teljesítmény

Az új Ford Kuga különböző motorváltozatokkal érhető el, amelyek mind a teljesítmény, mind az üzemanyag-hatékonyság tekintetében képes alternatívát nyújtani a különböző igényeknek. A 1,5 literes EcoBoost benzin üzemű motorváltozat hat sebességes kéziváltóval 150 lóerőt, míg a nyolc sebességes automata 186 lóerőt teljesít. Ha nagyobb teljesítményre van szükségünk tökéletes választás lehet a Kuga takarékos Plug-in Hybrid változata, mely 2,5 literes benzin és egy elektromos hajtásból áll. Összesített teljesítménye 243 lóerő, mely kombinálja a benzinmotor és az elektromotor erejét. Az automata váltóval együtt sima és hatékony vezetést biztosít. Teljesítmény tekintetében a Full Hybrid hajtású Kuga a kettő között helyezkedik el a maga 183 lóerőjével, azonban ennél a modellnél választhatunk összkerék hajtást is. Titanium, ST Line és ST Line X felszereltség esetén bármely motorváltozatot megvásárolhatjuk. Active és Active X esetén a Hybrid modellek közül rendelhetünk. A Hybrid modellek tisztán elektromos üzemmódban is vezethető, akár 50 km-es hatótávolsággal, ami ideális városi közlekedésre. Az összkerékhajtás (mely a Hybrid modelleknél érhető el) javítja a tapadást és a stabilitást különböző útviszonyok között. A sebességtartó automatika segít a biztonságos és kényelmes utazásban, különösen autópályán. A Kuga sportos felfüggesztése biztosítja a dinamikus vezetési élményt, csökkenti a karosszéria dőlését a kanyarokban.

Belső tér

Az új Ford Kuga újragondolt belső tere a modern dizájn, a magas szintű kényelem és a fejlett technológia kombinációját kínálja, hogy minden utazás élvezetessé és kényelmessé váljon. Az autó belső terét puha tapintású felületek, prémium bőr kárpit és elegáns betétek jellemzik. Bőséges lábtér és fejmagasság áll rendelkezésünkre, ami hosszabb utak során is kényelmet nyújt a vezető és az utasok számára. Az elektromosan állítható, fűthető és hűthető első ülések, valamint dönthető hátsó ülések tovább emelik a komfortérzetet. Az új Ford Kuga megkapta a Ford SYNC 4 rendszert még több csatlakoztathatósággal, amely támogatja a vezeték nélküli Apple CarPlay és Android Auto integrációt, az 5G modemet, hangvezérlést és navigációt. Az autó 13,2 hüvelykes digitális kijelzővel rendelkezik, amely testreszabható és könnyen olvasható információkat nyújt. Kiváló hangélményt biztosít a prémium minőségű hangzás 10 hangszóróval. Rengeteg praktikus tárolóhelyet találunk az utastérben, mint például az ajtózsebek középkonzol és a hátsó ülések alatti tárolók. A Kuga panoráma napfénytetője növeli a belső tér világosságát és tágasság érzetét. Az autóban megtaláljuk a FordPass Connect-t, amely Wi-Fi hotspottal és távoli hozzáféréssel bír a jármű különböző funkcióihoz mobilapplikáción keresztül. Vezeték nélküli töltőpadot szereltek az okostelefonokhoz. Az első és hátsó utasok külön-külön szabályozhatják a hőmérsékletet a kétzónás klímaberendezés segítségével.

Biztonság

Az új Ford Kuga kiemelkedően biztonságos autó, számos fejlett biztonsági funkcióval és technológiával van szerelték fel. Az automatikus vészfékező rendszer (AEB) segít elkerülni a baleseteket, vagy enyhíteni azok súlyosságát, ha a jármű ütközésveszélyt észlel. Adaptív Sebességtartó Automatika (ACC) automatikusan szabályozza a jármű sebességét, hogy biztonságos távolságot tartson az előtte haladó járműtől. Sávtartó asszisztens figyeli az útjelzéseket és segít a sávban tartani az autót. A holttérfigyelő rendszer érzékeli a jármű holtterében lévő tárgyakat, és figyelmeztet a sávváltás előtt. Keresztirányú forgalomfigyelő tolatáskor érzékeli a keresztirányban érkező járműveket és figyelmezteti a vezetőt. A Kuga több helyen elhelyezett légzsákjai (első, oldalsó, függönylégzsákok) maximális védelmet nyújtanak baleset esetén. Az autót erős karosszériaszerkezet és gyűrődőzónák jellemzi, amelyek elnyelik az ütközési energiát, csökkentve az utasokra ható erőket. Az utasok optimális rögzítéséről és védelméről az előfeszítők és erőhatárolók gondoskodnak. A Kuga vezetéstámogató rendszerei a biztonságot szolgálják: 360 fokos kamera teljeskörű kilátást biztosít a parkolás és manőverezés során. Parkolássegítő rendszer segít a párhuzamos és merőleges parkolásban. Útjelző tábla felismerő érzékeli és megjeleníti az aktuális sebességkorlátozásokat és egyéb fontos közlekedési jelzéseket a műszerfalon. Az új Ford Kuga magas szintű aktív és passzív biztonsági rendszerekkel szerelt, ami jelentősen növeli a jármű és utasai biztonságát a mindennapi közlekedés és vészhelyzetek során.

Ezek a rendszerek segítik a gépjármű vezetőt ugyan a minél biztonságosabb közlekedésben, de az óvatos, körültekintő vezetés mindezek ellenére fontos!

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva