9 személyes Ford Transit Kombi

A Ford Transit Kombi egy 9 személyes sokoldalú, megbízható és praktikus kisbusz, amely ideális választás lehet személyszállításra és az utasok csomagjaiak szállítására, mivel meglehetősen nagy rakodótere van. A tágas raktér és a variálható ülések lehetővé teszik a különböző típusú és méretű áruk szállítását. A szállodák számára ideális választás ez a kisbusz, vendégek reptéri vagy városi transzferéhez. Nagycsaládosok számára is kényelmes és praktikus megoldást nyújt, a tágas belső tér és a kényelmes ülések akár hosszabb családi utazásokhoz, vagy kirándulásokhoz is ideálisak. Használhatják sportegyesületek, iskolák és egyéb szervezetek, a személyek biztonságos szállítása mellett jut hely a felszereléseknek, csomagoknak. Kiváló felszereltségével és modern technológiájával kényelmes és biztonságos utazási élményt nyújt. Ez a 9 személyes kisbusz Magyarországon kizárólag a Ford Solymárnál érhető el.

Dizájn és megjelenés

A Ford Transit Kombi Trend külső megjelenése robusztus és modern, a praktikum és az esztétika tökéletes egyensúlyát nyújtja. Az átgondolt dizájnelemek nemcsak vonzóvá, hanem funkcionálissá is teszik az autót, amely ideális választás lehet mindazok számára, akik megbízható és stílusos járművet keresnek. Nagy, tolóajtók biztosítják a könnyű be- és kiszállást, valamint a rakodást. Ezek az ajtók különösen hasznosak szűk helyeken történő parkoláskor. Nagy méretű oldalsó ablakok biztosítják a természetes fény bejutását a belső térbe, valamint a megfelelő kilátást utazás közben, így növelve az utasok komfortérzetét. A kettényíló hátsó ajtók könnyű hozzáférést biztosítanak a raktérhez, és megkönnyítik a be- és kirakodást. Nagyméretű, függőlegesen elhelyezett hátsó lámpák biztosítják a jó láthatóságot és biztonságot a közlekedés során. A robusztus hátsó lökhárító extra védelmet nyújt a jármű hátuljának. A kisbusz nagy méretű kerekekkel és különböző felniopciókkal érhető el a stabil vezetéshez és a professzionális megjelenéshez. A Ford Transit V363 Kombi Trend különböző színekben kapható, amelyek közül a vásárlók kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet, legyen szó semleges vagy feltűnő árnyalatokról, az autó metálfényezéssel is megvásárolható. Különböző kiegészítők és opciók állnak rendelkezésre a testreszabáshoz, mint például tetősínek, ködfényszórók és különféle dekorációs elemek. A Ford Transit Kombi alapfelszereltsége ugyan nem tartalmazza a kerekesszékes utasok szállításához szükséges eszközöket, de a jármű méretei és kialakítása lehetővé teszi az ilyen átalakításokat. Az kisbusz könnyen adaptálható különféle rámpákkal, emelőplatformokkal és rögzítőrendszerekkel, így alkalmas lehet kerekesszékes utasok kényelmes és biztonságos szállítására. A Ford Transit V363 Kombi vonóhoroggal is felszerelhető. A vontatmányok biztonságos szállításához a stabilitási rendszer (TSC) nagyban hozzájárul.

Motor és teljesítmény

A Ford Transit Kombi teljesítménye sokoldalúságával és megbízhatóságával tűnik ki. A kisbusz stabil menetdinamikája, kényelmes vezetési élménye és nagy teherbírása biztosítja, hogy bármilyen feladatot hatékonyan és biztonságosan el tudjon látni. A Ford Transit Kombi a 2.0 literes EcoBlue dízelmotorral vásrolható meg a Ford Solymárnál, a kisbusz 150 LE teljesítményre képes. Ezek a motorok kiváló üzemanyag-hatékonyságot és alacsony károsanyag-kibocsátást biztosítanak. Az EcoBlue motorok fejlett üzemanyag-befecskendezési rendszere és alacsony súrlódású komponensei hozzájárulnak a kiváló üzemanyag-hatékonysághoz. A Ford Transit Kombi váltórendszere sokoldalú és megbízható megoldásokat kínál a különböző vezetési igényekhez. A 6 sebességes manuális és automata váltók egyaránt kiváló teljesítményt és hatékonyságot biztosítanak, lehetővé téve a jármű optimális működését különböző körülmények között.

Belső tér

A Ford Transit Kombi kisbusz belső tere kényelmes, tágas és jól felszerelt, amely tökéletes választás mind a személy-, mind az áruszállításra. Az ergonomikus kialakítás, a modern technológiai megoldások és a minőségi anyaghasználat biztosítják a kellemes és biztonságos utazási élményt minden utas számára. A három sorban elhelyezett ülések kényelmesek és ergonomikusak, így hosszabb utazások során is megfelelő kényelmet biztosítanak. Az ülések könnyen átrendezhetők, vagy eltávolíthatók, így növelhető a raktér kapacitása, amikor szükséges. Ez különösen hasznos lehet áruszállításkor vagy nagyobb csomagok szállítása esetén. A modern és jól áttekinthető műszerfal minden fontos információt könnyen elérhetővé tesz a vezető számára. A digitális kijelzők és a központi érintőképernyő* lehetővé teszik a navigáció, a média és a jármű beállításainak egyszerű kezelését. A bőrborítású, többfunkciós kormánykerék kényelmes fogást és egyszerű hozzáférést biztosít a legfontosabb funkciókhoz, mint például az audió vezérlés és a sebességtartó automatika. A műszerfalon és az ajtókban számos tárolóhely található, ahol a vezető és az utasok könnyen elhelyezhetik személyes tárgyaikat, például mobiltelefonokat, kulcsokat vagy palackokat. A modern infotainment rendszer érintőképernyővel*, Bluetooth kapcsolattal, USB portokkal és Apple CarPlay/Android Auto* támogatással rendelkezik, így az utasok könnyen csatlakoztathatják eszközeiket és élvezhetik a kedvenc tartalmaikat utazás közben. Az opcionális beépített navigációs rendszer pontos és könnyen követhető útvonaltervezést biztosít, segítve a vezetőt az úti cél elérésében. A kiváló minőségű hangrendszer tiszta és erőteljes hangzást biztosít, így az utazások során kellemesebbé teszi az időtöltést. Az ülések és a padlóburkolatok könnyen tisztíthatók, ami különösen fontos egy gyakran használt személyszállító kisbusz esetében. A többzónás klímaberendezés biztosítja az utastér megfelelő hőmérsékletét, így az utasok mindig komfortosan utazhatnak.

Biztonság

A Ford Transit Kombi kisbusz kiemelkedő biztonsági felszereltséggel rendelkezik, amely biztosítja a vezető és az utasok védelmét különböző vezetési körülmények között. Az aktív és passzív biztonsági rendszerek, valamint a kiegészítő biztonsági felszerelések mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a jármű a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsa a mindennapi használat során. Az elektronikus stabilitáskontroll (ESC) rendszer segít megőrizni a jármű stabilitását különböző vezetési körülmények között, csökkentve a csúszás és az oldalirányú elcsúszás kockázatát. A kipörgésgátló rendszer (TCS) minimalizálja a kerekek kipörgését, javítva a tapadást és a vezetés biztonságát, különösen csúszós útfelületeken. Vészfékasszisztens (EBA) rendszer segít növelni a fékerőt vészfékezés esetén, lerövidítve a fékutat és növelve a biztonságot. Sávtartó asszisztens figyeli a jármű sávban tartását, és figyelmezteti a vezetőt, ha az akaratlanul elhagyja a sávot, sőt, szükség esetén be is avatkozhat. A holttér-figyelő rendszer érzékeli a jármű holtterében lévő járműveket, és figyelmezteti a kisbusz sofőrjét a sávváltás során fellépő veszélyekre. A Ford Transit Kombi Trend több légzsákkal rendelkezik, beleértve az első, oldalsó és függönylégzsákokat, amelyek fokozott védelmet nyújtanak ütközés esetén. Az összes üléshez hárompontos biztonsági övek tartoznak, amelyek előfeszítővel és erőhatárolóval vannak ellátva a maximális védelem érdekében. Minden üléssorban megtalálható az ISOFIX rendszer, az egészen kicsik biztonságát szolgálva. A kisbusz karosszériáját úgy tervezeték, hogy hatékonyan elnyelje és eloszlassa az ütközési energiát, minimalizálva a sérülések kockázatát. Az ISOFIX rögzítési pontok egyszerű és biztonságos rögzítést biztosítanak a gyermekülések számára, növelve a gyermekek biztonságát utazás közben. Adaptív sebességtartó automatika (ACC) figyeli az előttünk haladó járművet, és automatikusan beállítja a sebességet, hogy biztonságos követési távolságot tartson. A fáradtságfigyelő rendszer elemzi a vezető viselkedését, és figyelmeztetést küld, ha fáradtság jeleit észleli, javasolva a pihenőt. A tolatókamerák és parkolássegítő rendszerek segítik a vezetőt a kisbusz biztonságos manőverezésében és parkolásában, csökkentve a balesetek kockázatát.

Ezek a rendszerek segítik a gépjármű vezetőt ugyan a minél biztonságosabb közlekedésben, de az óvatos, körültekintő vezetés mindezek ellenére fontos!

*A Ford Solymárnál kapható készletes Trend felszereltségű modellek nem tartalmazzák az érintőképernyős navigációt és a CarPlay/Android Auto rendszert.

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva