Ford Mustang Dark Horse

A Ford Mustang Dark Horse nem csupán egy autó, hanem egy műalkotás, amely ötvözi a klasszikus Mustang örökséget a modern technológiával és dizájnnal. Ez az autó a Mustang sorozat csúcsát képviseli, egyedi stílusával és lenyűgöző teljesítményével hívja fel magára a figyelmet, ideális választás azok számára, akik egyedülálló vezetési élményt és lenyűgöző megjelenést keresnek.

Dizájn és megjelenés

A Ford Mustang Dark Horse megjelenése lenyűgöző, a klasszikus Mustang vonalvezetést a modern és agresszív dizájnelemekkel kombinálja. Ez az autó kitűnik a tömegből, és igazi különlegességnek számít a Mustang sorozatban. A markáns hűtőrács, a nagy légbeömlők és a LED fényszórók együttesen dinamikus megjelenést kölcsönöznek az amúgy is morcos megjelenésű autónak. A szélesített első és hátsó lökhárítók növelik az autó sportos és erőteljes kinézetét. A Dark Horse-t speciális aerodinamikai kiegészítőkkel látták el, mint például a mélyre nyúló első spoiler és a hátsó diffúzor, amelyek nem csak a megjelenést hivatottak emelni, hanem a teljesítményt is. A Dark Horse speciálisan tervezett, könnyűfém felniket kapott, amelyek sötét, fényes vagy matt kivitelben érhetők el, és kiemelik a különlegességét. Az autóhoz nagy teljesítményre képes gumiabroncsok tartoznak, amelyek kiváló tapadást és úttartást biztosítanak. A Dark Horse különleges színpalettával rendelkezik, amelyben sötét és mély árnyalatok dominálnak, mint például a Shadow Black, Carbonized Gray, és a Dark Matter Metallic. Ezt a speciális, sötét tónusú fényezést kifejezetten a Dark Horse modellhez tervezték. A karosszéria különböző részein található Dark Horse emblémák könnyen felismerhetővé teszik az autót. A vásárlóknak lehetősége van igényeik és kérésük szerint személyre szabni az autó színét, a belső kárpitokat és a kiegészítőket. A Dark Horse változat limitált kiadásban kapható, ettől az autó még exkluzívabb az autópiacon.

Motor és teljesítmény

A Ford Mustang Dark Horse teljesítménye lenyűgöző, és minden szempontból kiemelkedő. A motor erőteljes és gyors, a futómű és a fékrendszer fejlett, a kezelhetőség pedig precíz és élvezetes. Ez az autó ideális választás azok számára, akik sportos és dinamikus vezetési élményt keresnek mind az utcán, mind a versenypályán. A Dark Horse szívét egy 5.0 literes V8 motor adja, amely a Ford híres Coyote motorjának továbbfejlesztett 4. változata. Ez a motor kiváló teljesítményt és nyomatékot biztosít. Az 500 lóerő és 567Nm-es teljesítmény 4,5 másodperc alatt gyorsítja 100 km/h-s sebességre, ami kiváló vezetési élményt nyújt mind alacsony, mind magas sebességnél. A megerősített motoralkatrészek, az újrahangolt jelleggörbe, lehetővé teszik az akár 7500 körüli fordulatszámon történő haladást. A 6 sebességű kézi váltó sportosabb és közvetlenebb vezetési élményt kínál, lehetővé téve a sofőr számára, hogy teljes mértékben kihasználja a motor teljesítményét. A 10 sebességes automata váltó gyors és sima váltásokat biztosít, javítva az autó gyorsulását és üzemanyag-hatékonyságát. Az adaptív futómű alkalmazkodik az útviszonyokhoz és a vezetési stílushoz, biztosítva a kényelmes utazást és a sportos kezelhetőséget. A futómű beállításai lehetővé teszik a sofőr számára, hogy különböző vezetési módok közül válasszon, amelyek optimalizálják a teljesítményt különböző vezetési körülmények között. Nagy átmérőjű féktárcsák és erős féknyergek biztosítják a kiváló fékezési teljesítményt, ami fontos a nagy sebességnél történő biztonságos megállás érdekében. A hűtött fékrendszer csökkenti a fékek túlmelegedését intenzív használat során, biztosítva a megbízható fékteljesítményt hosszabb ideig. Az elektromos rásegítésű kormányrendszer gyors és pontos irányíthatóságot biztosít, ami különösen hasznos a kanyarokban és szűk helyeken. A vezető különböző kormányzási módok közül választhat, amelyek az egyéni preferenciákhoz és a vezetési körülményekhez igazodnak.

Belső tér

A Ford Mustang Dark Horse belső tere kifinomult, modern és sportos, prémium anyagokkal és fejlett technológiával felszerelt. A vastag, sportos kormánykerék jó fogást biztosít és a Dark Horse logóval díszítették. A bőrborítású, sportos ülések kiváló oldaltartást biztosítanak és Dark Horse logóval látták el őket. A varrások színe harmonizál az autó külső színével, és elegáns, prémium megjelenést kölcsönöz a belső térnek. A nagy érintőképernyőt a legújabb szórakoztató és navigációs funkciókkal szerelték fel. A Dark Horse-ban teljesen digitális műszeregységet találunk, amely testre szabható kijelzőkkel rendelkezik, és valós időben mutatja a vezetési információkat. Ez a digitális műszeregység verseny módban speciális kijelzéseket és adatokat nyújt, amelyek segítenek a teljesítmény optimalizálásában a versenypályán. Az állítható hangulatvilágítás tovább fokozza a belső tér egyediségét és hangulatát. Az autó a Ford SYNC rendszerével kompatibilis, amely lehetővé teszi a hangvezérlést, a telefonkapcsolatokat és az egyéb funkciók könnyű elérését Kiváló minőségű hangrendszer tiszta és erőteljes hangzást biztosít, hogy a zenehallgatás igazi élmény legyen. A Dark Horse-ban található karbon betétek tovább növelik a sportos és luxus érzetet. Az autó belső tere minden szempontból megfelel a magas elvárásoknak, amelyeket egy ilyen különleges modell iránt támaszthatunk.

Biztonság

A Ford Mustang Dark Horse rendkívül biztonságos autó, a legmodernebb aktív és passzív biztonsági rendszerekkel szerelték fel. A vezetéstámogató és ütközésmegelőző rendszerek segítenek megelőzni a baleseteket, míg a karosszéria és a légzsákok maximális védelmet nyújtanak ütközés esetén. Az autó ezen kívül számos kényelmi és biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a vezetési élményhez és a nyugalomhoz. A Mustang Dark Horse karosszériája nagy szilárdságú acélból készült, amely kiváló védelmet nyújt ütközés esetén. Az autó elején és hátulján található ütközéselnyelő zónák elnyelik az ütközési energiát, csökkentve az utasokra gyakorolt hatást. Az autóba számos légzsákot szereltek, beleértve az első, oldalsó és függöny légzsákokat, amelyek teljes védelmet nyújtanak az utasok számára. Az első ülésekhez térdlégzsákok is tartoznak, amelyek további védelmet biztosítanak az alsó test számára. Az adaptív sebességtartó rendszer automatikusan fenntartja a beállított követési távolságot az elöl haladó járműtől, segítve a vezetőt a forgalomban. A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha az autó elhagyja a sávot, és szükség esetén beavatkozik, hogy visszaterelje az autót a sávba. A holttérfigyelő rendszer figyeli az autó környezetét, és figyelmezteti a vezetőt, ha egy másik jármű a holttérbe kerül. Az automatikus vészfékrendszer érzékeli az ütközés veszélyét, és szükség esetén automatikusan fékez, hogy elkerülje vagy enyhítse az ütközést. Az automatikus vészfékrendszer gyalogosokat és kerékpárosokat is felismer, tovább növelve az úthasználók biztonságát. A környezetet figyelő kamerák segítségével a vezető 360 fokos képet kap az autó környezetéről, megkönnyítve a parkolást és a manőverezést szűk helyeken. Az automatikus parkolási asszisztens segít a párhuzamos és merőleges parkolásban, csökkentve a parkolási manőverek során fellépő stresszt és baleseti kockázatot. Az elektronikus stabilitáskontroll rendszer segít megőrizni az autó stabilitását kanyarodáskor és csúszós útfelületeken, csökkentve a megcsúszás és az oldalcsúszás kockázatát. A vontatásvezérlés rendszer optimalizálja a motor teljesítményét és a fékerőt, hogy megakadályozza a kerekek megcsúszását gyorsításkor. Az adaptív LED fényszórók automatikusan alkalmazkodnak az útviszonyokhoz és a forgalmi helyzethez, javítva a látási viszonyokat éjszaka és rossz időjárási körülmények között. A fényszórók automatikusan váltanak a tompított és a távolsági fény között, hogy a vezető mindig a legjobb látási viszonyok mellett vezethessen, anélkül, hogy elvakítaná a szemből érkező járműveket.

Ezek a rendszerek segítik a gépjármű vezetőt ugyan a minél biztonságosabb közlekedésben, de az óvatos, körültekintő vezetés mindezek ellenére fontos!

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva