Márkaszervizekkel kapcsolatos tévhitek

Legyen autója a legjobb kezekben: bízza autóját azokra, akik a legjobban értenek hozzá! A hivatalos márkaszervizekkel kapcsolatban számos tévhit, pletyka, félreértés és pontatlanság forog közszájon. Előfordulhat, hogy Ön is hallott már néhányat ezek közül. E tévhitek miatt sokan indokolatlanul bizalmatlanok és csak végszükség esetén fordulnak a márkaszervizekhez, noha a tények ismeretében talán egészen más döntést hoznának. Hiszünk abban, hogy a fontos döntéseket tényekre kell alapozni, ezért összegyűjtöttük Önnek a Ford Márkaszervizekkel kapcsolatos legelterjedtebb tévhiteket, melyeket szeretnénk eloszlatni.

Tévhit No.1

„A márkaszervizek nagy haszonnal dolgoznak, ezért rendkívül drágák. Nem éri meg itt javíttatni az autónkat.”

FORD TÉNYEK: Független iparági szakértők szerint – minden költséget figyelembe véve – a Ford Márkaszervizek kifejezetten méltányos árakat biztosítanak ügyfeleinknek. Szakembereink eredeti alkatrészeket használnak, melyek kevésbé hajlamosak a meghibásodásra, ráadásul ezekhez a legkedvezőbb feltételekkel jutnak hozzá. Mindezek felett a Ford Árgarancia Programja szavatolja, hogy a Ford Márkaszervizeink minőségi szolgáltatásait Ön a környékbeli független szervizek árain vehesse igénybe.

Tévhit No.2

„A Ford szerelők szakértelme és a független autójavítók ismeretei között nincs különbség.”

FORD TÉNYEK: Mi sem áll távolabb a valóságtól! Rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk szakembereink tudásának folyamatos fejlesztésére, ezért minden autószerelőnk rendszeres, jól felépített és alapos képzéseken esik át. Nem csak Önnek, de nekünk is kiemelten fontos, hogy a szakembereink a lehető legrövidebb idő alatt azonosítsák és elhárítsák a hibát. Munkájukat a Ford európai hálózatának teljes tudásanyaga és a legmodernebb számítógépes diagnosztikai rendszerek segítik.

Tévhit No.3

„A márkaszervizekben átláthatatlan, hogy milyen szolgáltatásokért, miért és mennyit kell fizetni.”

FORD TÉNYEK: A Ford Márkaszervizeink rejtett költségektől mentes, nyilvános árakon dolgoznak, ami garantálja, hogy a szervizmunkálatokat kizárólag az ügyfél által is ismert és elfogadott áron végezzük el. Új Ford tulajdonosoknak a garancia ideje alatt a Fix Ár programunkat, míg az idősebb autókhoz a Ford Economy Szervizprogram rögzített árú szolgáltatásait ajánljuk. Az elvégzett javításokat, beépített alkatrészeket dokumentáljuk, a számlához pedig – igény szerint – részletes számlamagyarázatot adunk. Minden Márkaszervizünkben videós munkafelvételi rendszert vezettünk be (Video Check), melynek köszönhetően a javítások előtt minden ügyfelünk hiteles és pontos képet kap autója állapotáról.


Ford Video Check

A Ford Video Check szolgáltatás lényege, hogy az átvizsgálás során szakembereink videófelvételekkel pontosan dokumentálják a feltárt hibákat, és részletesen ismertetik Önnel a szükséges javítások alkatrész- és munkaigényét. A rendszer garantálja Önnek, hogy kizárólag azokat a javításokat végezzük el, amelyeket Ön előzetesen jóváhagyott.
Élvezze a teljes átláthatóság előnyeit, és kérje Video Check szolgáltatásunkat szervizes munkatársainktól mindhárom telephelyünkön!


Virtuális séta a Ford Solymár márkaszervizeiben

Ahhoz, hogy Ön elégedett legyen autójával és Ford gépkocsija kiválóan működjön - ugyanakkor az értékét is tartsa -, időközönként szervizelésre van szüksége.
Mi ismerjük a Fordját. Márkaszervizeinkben speciálisan képzett szakemberek várják Önt és Fordját. Nézzen körül nálunk, nyerjen betekintést a Ford Solymár szervizek mindennapjaiba! Ügyfeleink kiszolgálása nem ér véget az autók eladásával – SŐT igazán csak akkor kezdődik el számunkra!

Sok szeretettel várjuk a Ford Solymár mindhárom márkaszervizében!

A Ford nyilatkozata az E10 üzemanyag használatáról

"Tájékoztatunk minden kedves Ford tulajdonost, hogy minden 1992 óta hivatalosan forgalmazott benzinmotoros Ford gépjármű üzemeltethető az E10-es típusú üzemanyaggal.
Ez alól kivételt képeznek:
- a 2003 és 2007 között gyártott Ford Mondeo SCi - 96 kW/130 LE, 1,8 l-es motorok, amelyek első generációs közvetlen üzemanyag-befecskendezéssel rendelkeznek,
- azok a gépjárművek, amelyeknél a motor és üzemanyagrendszerén átalakítást végeztek és eltérnek a gyári állapottól.
A Ford Európa által nem forgalmazott, személyes import útján behozott járművek nem tartoznak a fenti nyilatkozat hatálya alá.”

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva