FORD FIESTA ST

A legújabb technológiák érdeklik?
Akkor a Fiesta ST tetszeni fog Önnek! Mind azért került kialakításra, hogy megkönnyítsék a vezetést, hogy Ön az útra vagy éppen a versenypályára összpontosíthasson.

További részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben, értékesítő kollégáink állnak az Ön rendelkezésére vagy kérjen ajánlatot online.

Vezetési élmény

Fokozza tovább a vezetés élményét!

Az új Fiesta ST három választható vezetési üzemmódot kínál: Normál, Sport és Pálya. Az egyes beállítások finomhangolják az autó teljesítményét a motorparaméterek, a fojtószelephelyzet, a fékpedál és a kormányreakció szabályzásával. Ezekhez társul még a közutakon és a versenypályán egyaránt optimális kezelhetőséget biztosító speciális nyomatékelosztás, az Elektronikus menetstabilizáló és a sportos hangolású futómű.

Élvezetesebb vezetésre hangolva

Az új Fiesta ST modell, a Ford Performance szakértelmének köszönhetően, olyan karosszériát és felfüggesztést kapott, amely precíz kezelhetőséget és kiemelkedő irányíthatóságot biztosít, de a beállítások a különféle vezetési üzemmódokkal az autó teljesítménye még tovább optimalizálható. Az autót kompakt, a mozgékonyságot és a reakcióképességet fokozó erőelosztó rugókkal szereltük fel. A torziós hátsó felfüggesztés mellett pedig a frekvenciafüggő lengéscsillapítók, magukat automatikusan szabályozva biztosítanak minden körülmények között precíz kezelhetőséget.

Egy fejlett rendszer, mely segíti a sávtartást

A Sávtartó automatika egy kamera segítségével észleli, ha elkezd kisodródni a sávjából. Ekkor figyelmezteti Önt: megrezegteti a kormánykereket és kigyullad egy lámpa a műszerfalon. Ha Ön túl lassan vagy egyáltalán nem reagál, a Sávtartási segítség extra nyomatékot biztosít a kormánynak, hogy biztonságosan visszatérhessen a sávjába. A rendszert többsávos utakra (pl. autópályákra) fejlesztettük ki, ezért 65 km/h alatt automatikusan kikapcsol, de természetesen manuálisan is deaktiválható.

Azokat a táblákat is észreveszi, melyeket Ön nem

A Táblafelismerő rendszer azonosítja az út mentén vagy az út felett kihelyezett, állandó vagy ideiglenes közlekedési táblákat. Az aktuális sebességkorlátozás vagy előzési tilalom jelzése minden esetben megjelenik a műszerfalon.

Automata fényszóróvezérlés. Jobb látási viszonyok mások elvakítása nélkül.

Hasznos segítség éjszakai vezetésnél, hogy a távolsági fényszóró automatikusan tompítottra vált, amikor szembejövő forgalmat érzékel, így megakadályozza, hogy elvakítsa a szembejövőket. A fényszóró ezután automatikusan visszavált távolságira, maximális láthatóságot biztosítva.

Fejlett technológiai megoldás, mely belátja a vezető holtterét

A Holttérfigyelő rendszer (BLIS) radarok segítségével vizsgálja a vezető holtterét, a Fiesta ST mindkét oldalán. Amennyiben olyan járművet érzékelnek, melyet a vezető nem lát, egy narancsszínű figyelmeztető fény jelenik meg a megfelelő oldali visszapillantó tükörben. Tolatáskor és korlátozott kilátás esetén a Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer észleli a közeledő járműveket és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. A rendszer fényjelzést is felvillant a közeledő forgalom irányának megfelelő oldali visszapillantó tükörben.

Ford SYNC Vészhelyzeti asszisztenssel: az autó akkor is segítséget hív, ha Ön nem tud

A Vészhelyzeti asszisztens egy innovatív SYNC funkció, mely egy Bluetooth®-on keresztül a járműhöz csatlakoztatott mobiltelefont használ arra, hogy a jármű utasai közvetlenül hívhassák a helyi Kommunikációs Központot, ha olyan balesetet szenvedtek, melyben valamelyik légzsák kioldott vagy az üzemanyag-szivattyú lekapcsolt. A rendszer képes minden fontos információt, például a helyszín GPS-koordinátáit, elküldeni, még akkor is, ha a jármű vezetője nincs eszméleténél. A vezető megszakíthatja a hívást, de beszélhet is az operátorral, ha szükséges.

Könnyebb, biztonságosabb tolatás

Oszlopok, biciklik, alacsony falak… Mindegy, mi van az autó mögött, a tolatókamera megmutatja a középkonzolba épített kijelzőn. A rendszer nemcsak az autó mögötti teret teszi láthatóvá, hanem virtuális segédvonalakat is megjelenít, így a legszűkebb helyekre is könnyen beparkolhat.

Az Éberségfigyelő rendszer figyelmezteti, ha pihenésre van szüksége

Az Éberségfigyelő rendszer folyamatosan elemzi a vezető viselkedését és felismeri a fáradtság jeleit. Amennyiben úgy érzékeli, hogy kevésbé éber, egy figyelmeztető jelzés jelenik meg a kijelzőn, pihenést javasolva. Ha a vezető nem reagál, a figyelmeztetés hangjelzéssel párosulva ismétlődik meg.

Biztosabb vezérlés emelkedőn történő elinduláskor

A Visszagurulásgátló megakadályozza, hogy a jármű hátra vagy előre guruljon emelkedőn történő elinduláskor. Működésének alapja, hogy a fékrendszerben 2,5 másodperccel tovább tartja fenn a nyomást, így akkor is stabil marad az autó, amikor lábát a fékről a gázpedálra helyezi. A rendszer csúszós felületen való megálláskor és induláskor is hasznos.

Szervokormány, mely minden helyzetben megfelelően reagál

Az Elektromos szervokormányzás (EPAS) automatikusan alkalmazkodik a vezetési körülményekhez és a jármű sebességéhez. Alacsony sebességen a rendszer a kormánymozdulatokat könnyebbé téve fokozza az irányíthatóságot. Nagy sebességnél, amikor finomabb kormánymozdulat szükséges, felkeményíti a kormánymozgást. Ráadásul a rendszer képes kompenzálni az útkanyarulat és az oldalszél miatti kisodródás veszélyét is, valamint segít kiegyenlíteni a kormány nagy sebességű utazásnál esetlegesen előforduló kiegyensúlyozatlanságát.

Kényelem és praktikum

Kedvenc zenéi, élő zenei hangzásban

Zenei ízléstől függetlenül egy zeneszámnak úgy kell megszólalnia, ahogy azt előadója elképzelte. A vadonatúj Fiesta ST pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O PLAY hangrendszerrel. Ez a prémium minőségű, 675 W-os hangrendszer 10 hangszórójával és kétutas mélysugárzójával gazdag és erőteljes hangzást biztosít. Ezt a modern berendezést pedig a B&O PLAY hangtechnikusai kifejezetten a Fiesta számára tervezték, fejlesztették és hangolták. Ha bekapcsolja a készüléket, az utastér koncertteremmé változik, ahol kedvenc előadója játszik.

Fejlett kihangosító rendszer Hangvezérléssel

A Ford SYNC 3 modern rendszerével csatlakoztathatja okostelefonját a járműhöz és egyszerű hangparancsokkal vagy a 8”-os színes érintőképernyő segítségével vezérelheti az alkalmazásokat, hallgathatja zenéit és használhatja a navigációs rendszert. A SYNC rendszerrel kompatibilis alkalmazásokat az Applink segítségével kezelheti míg az Apple CarPlay és Android Auto használatával a SYNC 3 kezdőképernyőjén keresztül navigálhat okostelefonja funkciói között.

Egy vezetőülés, mely méltó az autó teljesítményéhez

A lehető legtöbbet hozhatja ki Fiesta ST járművéből a versenyautók ihlette RECARO sportülésekkel. A kiváló megtámasztást biztosító ülésben tökéletes testtartással vezetheti az új Fiesta ST modellt. Az részben bőr kárpitozású üléseken az ST és a RECARO felirat látható.

A hatalmas panorámatető világosabb és tágasabb érzetet biztosít

A hasonló méretű autók többségétől eltérően, a Fiesta ST modellen választható a pazar, kétrészes, üveg panorámatető. Billenthető vagy az első része teljesen hátra csúsztatható a tető hátsó részére, így biztosítva természetes fényt és friss levegőt az utastérben. A napfényvisszaverő üveg megvédi az utasokat a hőtől és a káros UV sugárzástól. Az elektromos működtetésű napellenző további árnyékolást tesz lehetővé.

Állítsa be az Ön számára ideális hőmérsékletet!

Az Elektronikus automata légkondícionáló berendezés segítségével egyszerűen beállítható a kívánt hőmérséklet, melyet a rendszer automatikusan fenntart.

Kulcs nélkül sokkal kényelmesebb

Elég az autója felé sétálnia és a Kulcsnélküli ajtónyitó- és indítórendszer érzékeli a jármű kulcsát, legyen az a zsebében vagy a táskájában. Ilyenkor az ajtózárak kinyílnak. A járműbe ülve sem kell elővennie a kulcsot, csupán nyomja ki a kuplungot, nyomja meg a motorindító gombot és az 1,5 literes EcoBoost motor máris életre kel.

Gyors jégtelenítés Quickclear technológiával

Ezzel az ötletes funkcióval fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását. A rendszer még fagypont alatti hőmérsékleten is másodpercek alatt jégteleníti a szélvédőt.

Visszapillantó tükrök, melyek megvédik magukat

Szűk helyeken vagy keskeny utcákon történő parkolás esetén könnyen megsérülhetnek a külső visszapillantó tükrök. A választható felszereltségként elérhető Elektromosan működtethető, behajtható külső visszapillantó tükrök segítségével ez azonban megelőzhető és csupán egy gombnyomásra működik. Mivel ezek a tükrök fűthetőek is, a fagyos reggeleken is gyorsan elindulhat.

Megelőzi a bosszantó horpadásokat és karcolásokat

Szűk parkolóhelyeken az ajtók könnyen odaütődhetnek egy akadálynak. Ha viszont egy Fiesta ST ajtaját nyitja ki, akkor előpattan egy védőelem, amely megóvja járműve és a mellette parkoló gépkocsi fényezését is.

Biztosabb vezérlés emelkedőn történő elinduláskor

A Visszagurulásgátló megakadályozza, hogy a jármű hátra vagy előre guruljon emelkedőn történő elinduláskor. Működésének alapja, hogy a fékrendszerben 2,5 másodperccel tovább tartja fenn a nyomást, így akkor is stabil marad az autó, amikor lábát a fékről a gázpedálra helyezi. A rendszer csúszós felületen való megálláskor és induláskor is hasznos.

Szervokormány, mely minden helyzetben megfelelően reagál

Az Elektromos szervokormányzás (EPAS) automatikusan alkalmazkodik a vezetési körülményekhez és a jármű sebességéhez. Alacsony sebességen a rendszer a kormánymozdulatokat könnyebbé téve fokozza az irányíthatóságot. Nagy sebességnél, amikor finomabb kormánymozdulat szükséges, felkeményíti a kormánymozgást. Ráadásul a rendszer képes kompenzálni az útkanyarulat és az oldalszél miatti kisodródás veszélyét is, valamint segít kiegyenlíteni a kormány nagy sebességű utazásnál esetlegesen előforduló kiegyensúlyozatlanságát.

Teljesítmény és hatékonyság

Tiszta, kifinomult teljesítmény

A vadonatúj, 3 cilinderes, 1,5 literes EcoBoost motor kivételes teljesítményt nyújt. A motor új turbófeltöltő technológiája az optimális kialakítású turbinának köszönhetően gyorsabban növeli a nyomást. Ezáltal csökken a motor reakcióideje is. A kétlépcsős olajszivattyúnak köszönhetően csökken a súrlódás és a rázkódás mértéke. Ráadásul a szívócső-befecskendezés és a közvetlen befecskendezés kombinálásával a jármű nagyobb teljesítményt nyújt és sokkal kezelhetőbb. De hogy mit érzékel ebből az autó vezetője? Azt, hogy a Fiesta ST egészen kivételes 200 lóerős teljesítményt nyújt, 290 NM nyomatékra képes 1750-es fordulatszámon és 6,9 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra.

Tökéletes tapadás, éppen amikor kell

A Performance csomag részeként választható a mechanikus részlegesen önzáró differenciálmű. Ha bekapcsolja, a rendszer automatikusan növeli a motorteljesítményt a legnagyobb tapadással rendelkező hátsó keréken. Így amint az egyik kerék csúszni kezd, a teljesítmény automatikusan a másik kerékre helyeződik, és mindkettő tovább gurul. Az eredmény: jobb tapadás csúszós vagy egyenetlen felületeken, és jobb gyorsulás, teljesítmény.

Olyan gyors, amilyennek szeretné

Egyenletesen kiemelkedő teljesítményt nyújt, és olyan gyorsulást, ami egyszerűen beletapasztja az utasait az ülésbe. Az új Fiesta ST modellhez választható a Rajtautomatika is. Csak állítsa be a maximális fordulatszámot, nyugodtan nyomhatja padlóig is a gázpedált – az autó nem fogja túllépni azt.

Alacsonyabb fogyasztás az Auto Start-Stop indítórendszerrel

Az Auto Start-Stop indítórendszer automatikusan leállítja a közlekedési lámpánál vagy a dugóban várakozó jármű motorját. Eközben az olyan alapvető funkciók, mint például a fényszórók, a légkondicionáló vagy Ford SYNC 3 rendszer, továbbra is működnek. Amint szabad az út, csak nyomja ki a kuplungot, vagy tegye sebességbe az automata váltós modellváltozatot, és a rendszer rögtön újraindul. Az Auto Start-Stop különösen a városi forgalomban hatékony, ahol akár 10%-kal is csökkentheti a (városi) fogyasztást.

Hat sebességi fokozat áll rendelkezésére

A hatsebességes manuális váltót úgy terveztük, hogy a lehető legjobb teljesítményt hozhassa ki a járműből. A fokozatok rövidek, gyorsan válthat közöttük és könnyed, precíz váltást, egyenletes teljesítményt tesznek lehetővé minden sebességváltáskor.

Szigorú szabványok szerinti motorok

Megnyugtató a tudat, hogy a Fiesta ST 1,5 literes EcoBoost motorja megfelel az Euro Stage 6 kibocsátási normáknak. A Stage 6 kibocsátási szabvány értelmében egy benzinmotor maximális kibocsátása 1,0 g/km szén-monoxid, 0,10 g/km szénhidrogén, 0,06 g/km nitrogén-oxid és 0,005 g/km szálló részecske lehet.**

Jobban gyorsul

Az Indításvezérlővel felszerelt új Fiesta ST hihetetlen hajtóerőt biztosít, így az ülésbe tapasztó gyorsulást. A maximális érték beállítása után az autó akkor is tartja a motorfordulatszámot, ha tövig nyomja a gázpedált.

Vezessen úgy, mint egy profi!

Fokozatváltásra figyelmeztető lámpa segíti az optimális sebességváltást, ezzel fokozva a teljesítményt. A piros színű ST logó nem csak remekül mutat a fordulatszámmérőn, de praktikus funkciója is van: jelzi a sebességváltás ideális pillanatát.

Biztonság és védelem

Folyamatos uralom a jármű felett

Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer folyamatosan ellenőrzi a Fiesta ST haladását. Érzékeli, amikor a jármű úttartása romlik, és a jármű stabilizálásának visszaállítása érdekében automatikusan fékezni kezdi az egyes kerekeket. A Blokkolásgátló fékrendszer és a Kipörgésgátló modern érzékelőivel figyelemmel kíséri a jármű viselkedését.

Védelem minden irányból

A vezetőoldali és utasoldali első légzsákokon kívül, az első oldallégzsákok további védelmet biztosítanak az utasoknak egy esetleges ütközés esetén. Megemelik az utas karját, így biztosítva nagyobb távolságot az utas és a becsapódó tárgy között. A függönylégzsákok maximális védelmet nyújtanak, míg a fejtámlák megelőzik a nyaksérülést. Továbbá a Biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztetés szintén gondoskodik az utasok biztonságáról.

Modern rendszerek a biztosabb fékezésért

A Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) és az Elektronikus fékerőelosztó (EBD) gondoskodik arról, hogy a fékezés még hatékonyabb legyen. A Vészfékasszisztens (EBA) pedig a még hatékonyabb fékezést szolgálja. A rendszer érzékeli, hogy a vezető milyen erővel nyomja le a fékpedált és ha szükséges, automatikusan fokozza a fékerőt.

Magas szintű védelem

A Thatcham 1. kategóriájú riasztórendszer belsőtér-érzékelőkkel, emelés-érzékelőkkel, külön akkumulátorral és kettős központi zárral választható. A kettős központi zár gondoskodik arról, hogy az autó belülről se legyen nyitható, még akkor sem, ha valaki betört oldalablakon keresztül próbálná meg kinyitni. Aktiválásához egyszerűen csak meg kell nyomni kétszer a „Lock” gombot a távirányítón.

Ötcsillagos védelem

Az Euro NCAP Európa vezető független biztonsági szervezete. Az új járművek biztonságát szigorú szempontok alapján értékelik. A Ford biztonság iránti elkötelezettségének köszönhetően a Fiesta a legmagasabb, ötcsillagos besorolást kapta.

Figyelmeztet a csökkenő abroncsnyomásra

Mindig ügyelni kell a gumiabroncsok megfelelő nyomására, amellyel üzemanyag takarítható meg, megóvható az abroncsok épsége és fokozható a biztonság. Éppen a Keréknyomás-figyelő rendszer érzékelői folyamatosan figyelik a gumiabroncsok nyomását és jelzik az esetleges problémákat, amelyeket a vezető az út mentén félreállva a kerék felfújásával vagy cseréjével elháríthat.
FordFiestaST PerformanceBlue
FordFiestaST PerformanceBlue Interior
FordFiestaST RaceRed
FORD 2017 Fiesta ST
 • FordFiestaST PerformanceBlue
 • FordFiestaST PerformanceBlue Interior
 • FordFiestaST RaceRed
 • FORD 2017 Fiesta ST
 • FordFiestaST PerformanceBlue

 • FordFiestaST PerformanceBlue Interior

 • FordFiestaST RaceRed

 • FORD 2017 Fiesta ST

 • FordFiestaST PerformanceBlue
 • FordFiestaST PerformanceBlue Interior
 • FordFiestaST RaceRed
 • FORD 2017 Fiesta ST

Ford Solymár

2083 Solymár, Sport utca 23.
Telefon: +36 26 560 910
+36 26 560 920
+36 20 934 5345
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat 09:00-13:00 
Vasárnap Zárva

FordStore Solymár-M3

1152 Budapest, Városkapu utca 11.
Telefon: +36 1 265 5154
+36 1 265 5155
+36 1 265 5156
+36 20 417 2787
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 07:00-17:00
Szerda 07:00-19:00
Szombat 08:00-13:30 
Vasárnap Zárva

Ford Solymár-Esztergom

2500 Esztergom, Visegrádi út 11.
Telefon: +36 33 509 400
+36 20 444 1440
+36 20 318 5665
  
Nyitvatartás  
Hétfő-Péntek 06:45-17:00
Szombat 09:00-13:00 
Vasárnap Zárva

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ FELTÉTELEK FORD MAGYARORSZÁG Solymár-Szalay Kft. 2020 © Minden jog fenntartva

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. Süti Útmutató

Elfogadom

Cookie (süti) használati útmutató és szabályzat

Azoknak a weboldalnak, amelyek az Európai Unió országain belül működtetnek, cookie-k használatához, és a felhasználó számítógépén vagy egyéb eszközén történő tárolásához a felhasználók hozzájárulását kell kérniük. Az alábbiak során tájékoztatjuk Önt az általunk használt cookie-król és a használatuk céljáról.

Mi a cookie (süti)?
A cookie-k kis adatfájlok, amelyeket a böngésző helyez el a felhasználó számítógépén vagy eszközén. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára. A sütik önmagukban nem gyűjtik a számítógépen vagy a fájlokban tárolt adatokat. Olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót további információkért, hogyan gyűjtjük az információt, amikor Ön ezt a weboldalt használja.

Cookie-k kezelése

A Szolgáltató a testre szabott kiszolgálás érdekében az Érintett számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni az Érintett felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében. 

Kezelt adatok köre: IP cím, látogatás dátum, időpont.
Az érintettek köre: A weboldalt látogató valamennyi Érintett.
Az adatkezelés célja: Az Érintettek egymástól való megkülönböztetése, a felhasználók aktuális munkamenetének azonosítása, az annak során megadott adatok tárolása, az adatvesztés megakadályozása.
Az adatkezelés időtartama: Az adatkezelés időtartama a session cookie-k esetében a honlapok látogatásának befejezéséig, míg más esetben maximum 30 napig tart.

Sütik törlése

Az érintettnek joga van törölni a sütit saját számítógépéről, illetve letilthatja böngészőjében a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem/Előzmények/Egyéni Beállítások menü alatt, cookie, süti vagy nyomonkövetés megnevezéssel van lehetőség.

Facebook által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Facebook által elhelyezett cookiekról bővebben a https://hu-hu.facebook.com/policies/cookies/ címen tájékozódhat, ahol a cookiek letiltásával kapcsolatban is informálódhat. A Weboldalon külső (nem az adatkezelő vagy adatfeldolgozók által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat és ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért pedig az Adatkezelő minden felelősségét kizárja. Személyes adat gyűjtésére és kezelésére, valamint az adott Érintettel történő felhasználására és beazonosítására nem kerül sor.

Google Analytics által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Google Analytics a Google Inc. („Google”) elemző-szolgáltatása. A Google Analytics a az Érintett számítógépén tárolt cookie-k (sütik) segítségével elemzi a Weboldalon létrejött felhasználói interakciókat. A webanalitikai célú adatkezelés jogalapja a Weboldalon használójának önkéntes hozzájárulása. Az analitikai célú cookie-k (sütik) anonimizált és aggregált adatok, amelyek alapján a számítógép beazonosítása nehézkes, azonban az nem zárható ki. A Google Analytics cookie-k (sütik) által gyűjtött analitikai információk a Google szervereire kerülnek átvitelre és tárolásra. Ezeket az információkat a Google a Solymár-Szalay Kft. megbízásából dolgozza fel, hogy kiértékelje a felhasználók honlaplátogatási szokásait, riportokat állítson össze a Weboldalon használatának gyakoriságáról, és további, a használattal összefüggő szolgáltatásokat teljesítsen a Solymár-Szalay Kft. felé. A Google Analytics alkalmazás keretében – a böngészőn keresztül továbbított IP-címet a Google nem kapcsolja össze más adatokkal.

A Google Analytics a következő analitikai célú cookie-kat (sütiket) használja:

web tracking (nyomkövető)  __utma   a látogatók és session-ök megkülönböztetésére szolgál, melyet a webes nyomkövető szolgáltatás, a Google Analytics menti (3. fél)  2 év 
web tracking (nyomkövető)  __utmt  a lehívási ráta szabályozására szolgák, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  10 perc
web tracking (nyomkövető)  __utmv  egyéni változó adatok felhasználó szintű tárolására szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  2 év
web tracking (nyomkövető)  __utmb  új session-ök és látogatók azonosítására szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél) 30 perc
web tracking (nyomkövető)  __utmc  jelenleg nem használt, az urchin.js-szel való együttműködésre szolgál, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  böngésző session vége
web tracking (nyomkövető)  __utmz a forgalmi forrás vagy a kampány tárolására szolgál, amely beazonosítja a látogatás forrását, melyet a Google Analytics webes nyomkövető szolgáltatás ment le (3. fél)  6 hónap
web tracking (nyomkövető) ga-disable-<ID> az opt-out funkció használatakor mentődik, mely hatályon kívül helyezi a nyomkövetést, melyet a Google Analytics vége 2100-ig

A Google által használt cookie-król (sütikről) további információ megtekinthető a következő linken: http://www.google.com/policies/technologies/ads/

A Google adatvédelmi nyilatkozata megtekinthető az alábbi linken: http://www.google.com/intl/hu/policies/privacy/.

Google Adwords

A Weboldal a Google Adwords remarketing követő kódjait használja. Ennek alapja, hogy az oldalra látogatókat később a Google Display hálózatába tartozó weboldalakon remarketing hirdetésekkel kereshessük fel. A remarketing kód cookie-kat használ, a látogatók megcímkézéséhez. A Weboldal felhasználói letilthatják ezeket a cookie-kat, amennyiben felkeresik a Google hirdetési beállítások kezelőjét és követik az ott található utasításokat. Ezt követően a számukra nem fognak megjelenni személyre szabott ajánlatok a Szolgáltatótól. A Weboldalon külső (nem a Solymár-Szalay Kft.által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat és ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért pedig a Szolgáltató minden felelősségét kizárja. A Solymár-Szalay Kft.hirdetéseit külső szolgáltatók (Google, Facebook) internetes webhelyeken jeleníthetik meg. Ezek a külső szolgáltatók (Google, Facebook) cookie-k segítségével tárolják, hogy az Érintett korábban már látogatást tett az Adatkezelő Weboldalán, és ez alapján – személyre szabottan – jelenítik meg a hirdetéseket az Érintett (azaz remarketing tevékenységet folytatnak).

AJÁNLATKÉRÉS TARTÓS BÉRLETRE


[Kérése elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy annak teljesítésével kapcsolatban felvegyük Önnel a kapcsolatot a megadott csatornákon és személyes adatait az Adatkezelési Tájékoztatóban (a lap alján található) részletezettek szerint kezeljük. Amennyiben marketing jellegű emailt kér, egyben hozzájárul a személyes adatai kezeléséhez Hírlevél küldése céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak szerint.]